winning11

查看: 11405|回復: 7

上海水晶宮雙飛人

升級  11.33%

三星會員

繼續上海的巡視, 今晚去了閔行區巡,
因要去洗手間, 於是入了水晶宮,
一般大場洗白白後入休息室,
發現價目表沒有咩式咩式按摩,
只有VIP房及貴賓房兩種指壓(都幾明顯了),
VIP房750元有獨立浴室, 貴賓房680元.
選了680元, 入房發現中女一名,
我想她都看出我沒有心情,
不斷遊說我雙飛, 她並說會幫我找些年輕貌美的來,
最後被她說服了, 但來了兩轉後(每次一位)不想再選了,
因為她說現在是繁忙時間, 技師大都上鐘去了.
見第二轉那位都有75分, 算吧!!
漫遊, 口含, 但無玩空中飛"含"及冰火,
很馬虎地幹了中女後, 她都好識做地借洗手離開了,
剩下我跟另一位技師, 原來都成24歲了!
唉! 上海多中女, 雙飛人的結果1276元加LOCKER仔10元.
報告完畢!!

升級  81%

三星會員

1200多上左兩條中女,
不如話被兩條中女上左,
仲要比 1200幾,
這樣會正確D,
下次不如去酒店開間房小便,
好過浪費子彈

升級  95.42%

三星會員

sunny兄,你點咁富貴既?濟濟都過千,仲有你呢個急尿既借口,唔知同我條女講,佢會唔會受

升級  11.33%

三星會員

396元是機餐麼??
有無開大??

升級  21.85%

二星會員

因要去洗手間, 於是入了水晶宮<----- 呢個藉口相當好

Sunny哥今次仲要雙飛添.....

咁樣既籍ロ都講得出,幼唔幼稚d呀,你當我地d兄弟弱智架!
都唔知你係國內綱站抓料定係咁能犀利,日日掃場又話雙飛,曰日小幾次西,又話俾1200。咁能有米!
你係唔係性能力咁能利害,我提議你報健力士世界紀錄,一日兩、三次。一個月就60至90次。你一定成功,
我懷疑你生存係呢個世上,剩識小西。一d都無能用。咁能多時閒四圍去小西,又唔能使做野?又咁能多錢。我睇你一定係(老作)家。日日出post。仲威過d專欄作家。(寫夜遊推介果D)。
handsome,sexy

升級  21.85%

二星會員

セ野叫口不擇言,出得post就預左俾brother發言。唔通你個口用嚟食糞架!
handsome,sexy

升級  11.33%

三星會員

神鋒兄,

今日同阿RECEIPTION去巴士站, 等等下車話朋友在公司等她,
我無問是男友定女友, 呢獲看來無希望了!!
休息幾天, 都係應該去FEVER下.

升級  11.33%

三星會員

炒飯兄,
辛苦晒! 因為被北京妹妹拒絕心情不佳,
但昨晚成一點幾又收到佢地的CALL,
所以今天已回復七七八八了!!
正所謂 "美女上海, 手到拿來".

炒飯兄, 神鋒兄, 及各位C兄們, 請祝我好運啦唔該!!