查看: 3539|回復: 4

其實深圳也有好多好女仔

升級  12.96%

二星會員

以下係我有感而發同幾後悔既事
我在深圳己經和一個技師一齊左四個多月他沒有要我的錢就算我說我給錢你 你不要幹技師啦 他都會說你賺錢很辛苦我不想要你的錢你儲多一點錢啦而且他非常緊張我因為我係做廚房有時會唔小心整傷他一見到我傷了就會很緊張說小心點呀知不知道呀 而且他還會拿我的手機看我的通話記綠同訊息他很怕其他的女孩子找我
但我們就經常都吵架好像昨天那樣他拿我的手機看 看到我打過給我的乾妹妹他就馬上生氣啦樣子馬上變了 他真是太過緊張我跟著今天晚上因為和他有點不開心的事所以就打電話給上次出來食飯識的女孩 他是在下沙晶水灣做的 但我沒有去過那裡按摩跟著晚上和他食飯食飯其間真係咁岩得咁q給一個想泡他的客人看見我們一齊食飯 還send訊息給他問我是不是他男朋友 跟住那個女孩問我應該點答佢 我說不是啦 我知道他是想說是 他想我說我是他男朋友 跟著我們在餐廳抱在一齊 之後就走啦 那男孩之後send了 一看就知是你男朋友我沒有希望了 之後我去了他家
我們抱在一起看電視跟住一齊入房我地搞野 搞完之後他說我們是什麼關係 我知道他想我說 男朋友 但我不想騙他我沒有出聲 他哭起來 我問他你喜歡我? 他一邊哭一邊說 是呀 我喜歡你呀 跟著我說 我有點事要回香港 他說留下來陪我 只是今晚
但我怕我女朋友打去香港會知道我沒有回去 我女朋友天天打去香港找我 所以我只好決定都係走 走的時候我還跟他說我很擔心你呀 他說會忘記今天會忘記識過我
叫我以後不要再打給他 那時候我真的感到一種很失落的感覺 我好似做左一件好錯既事 他們兩個其實都係好女仔黎只係因為家庭不好 而要跑出黎賺錢他們自己都不想這樣 所以我給所有想在深圳泡女的人說 要想清楚先好泡不要傷到一些好女仔他們己經很慘要跑出來賺錢寄回去 要想清楚係咪認真同帶不帶到辛福給他先好去和他一齊 切記切記 我以後都唔會再泡女了除非我覺得自己可以真心真意吧
回復

升級  50%

三星會員

再找吧,再回頭感覺已不同了,好女子是不少的
回復

升級  42.59%

二星會員

hei budy, i've same experience in SZ, that's hard to say anything at that moment, try to learn from mistake--don't let it happen again,hurt someone you Care or Love like a hurt ourself, it so painful !!!!!!!! cry  cry  cry  cry  cry  cry
回復

升級  32.96%

二星會員

全世界好既女仔與壞既女仔比應該係99:1

全中國包括深圳都係呢個百份比99:1

C兄你地去既地方跟本就係壞女仔集中既地方,所以第一印像就以為深圳壞女仔特多,呢個想法係錯架! wah!
咸濕醫生
回復

升級  13.33%

一星會員

以上各位帥兄講既野,非常有同感!!!
其實好多係深圳打工既女仔都係好女仔,
千祈唔好呃D夜場邊缘女...如DJ,知客...畢竟佢地都唔係出黎做!!!
回復