winning11

查看: 3521|回復: 13

[新浪漫] [fuchoy報告]【新浪漫】車獨69齊晒·小寶

升級  72.96%

二星會員

[fuchoy報告]【新浪漫】車獨69齊晒·小寶
http://sn11.cc/thread-2245744-1-3.html

official description:
小寶《新女,90後,真波,細細粒,皮膚超 白淨, 可愛小妹妹, 主動熱情,全新入行,試工期》
以上就係官方既介紹, 究竟有幾多樣真幾多樣假呢? 親身驗證過後, 逐樣逐樣話畀大家知, 好讓各位以作參考

90後: 應該係真, 確實小寶睇落去唔老得去邊
真波: 真, 33-34左右, 坐C望D, 細的, 都幾重磅
細細粒: 拿拿拿! 有d人好鍾意用「相對」呢個adverb黎拗, 例如話某ching 80歲所以條女40歲都算後生雲雲. 死要拗既話一條女年僅20都可以話佢係耆英, 40吋腰都可以話佢係瘦底. 雖然小寶確實唔高, 160左右, 但條腰至少都28, 係至少! 所以真係唔細粒得去邊, 故此, 唔好expect學生妹身形, 真係想搵細粒既可以考慮美妙小敏、鳳城 Wing、金帝法拉、春秋車厘子、金來閣 Sa,Etc. 但如果想搵小敏既最好做多d research, 自己接受到先去; 法拉同車厘子唔會跌錢, Wing就有大車同幾下按摩推油贈送; Sa就...唉, 都唔知點講, 加分既位確實係好抵讚, 但減分既位又真係頂唔順, 喺度不多詳述
皮膚超白淨: 100%正確, 確實好白
可愛小妹妹: um....唔算係可愛類 (定係官方想話佢下體「妹妹」可愛...?)
主動熱情: 都係既, 肯定唔會又cool又dead air, 有傾有講
其他就唔講啦, 反正可以不理

description冇提到既係: (1)小寶態度上佳, 都幾配合; (2)報稱來自茂名, 全程廣東話台

有樣野大家要注意, 事關呢度有都唔少師兄鍾意玩狗仔後入, 當日我都有嘗試, 不過小寶就叫我慢慢黎, 唔好咁入, 結果我入咗大約1/3左右佢就話頂唔順要轉男上. 其實佢就唔係話拒絕既, 體質既野確實係會因人而異. 佢都唔係話唔畀我入, 亦曾作出嘗試, 但既然狗仔式對佢黎講會覺得痛, 唯有換姿勢作罷

真波, 白, 後生, 好態度, 整體黎講至少都70分以上, 奈何小寶唔係我杯茶, 同場小七就比較貼近我鍾意嗰類, 可惜~早已遠去~~消失在人海; 兔兔就耐唔耐都有v7, 有時敍下舊, 次數唔多

any肥,小寶呢種類型既女會有一定既捧場客, 希望以上報告發揮到參考作用

註:fuchoy報告-浪漫/鳳城/太子/怡春/多港/來閣/春秋/美妙
Superadmin

升級  41.25%

三星會員

多謝分享,資訊性豐富

升級  0.37%

二星會員

師兄要唔要出埋兔兔報告,見冇人寫,驚中伏,睇完小寶報告都不是我杯茶

升級  25.93%

二星會員

384952543 發表於 2024-4-28 00:13
師兄要唔要出埋兔兔報告,見冇人寫,驚中伏,睇完小寶報告都不是我杯茶 ...

瘦底,A波,高158左右,服務死板,冇上過 艺人訓練班,完事等收工一樣,唯一驚喜有幾下事後 簫

升級  25.93%

二星會員

小寶,我就可以不用試,本人大多數狗仔式完事,多謝師兄真實分享

升級  0.37%

二星會員

我丑但我持久 發表於 2024-4-28 11:15
瘦底,A波,高158左右,服務死板,冇上過 艺人訓練班,完事等收工一樣,唯一驚喜有幾下事後 簫 ...

今日試咗,都唔錯,值得推介

升級  33.33%

一星會員

我丑但我持久 發表於 2024-4-28 11:15
瘦底,A波,高158左右,服務死板,冇上過 艺人訓練班,完事等收工一樣,唯一驚喜有幾下事後 簫 ...

可能因為持久兄你切得佢爽,所以態度轉變有事後簫

升級  33.33%

一星會員

384952543 發表於 2024-4-28 14:35
今日試咗,都唔錯,值得推介

反而尋日試咗小魚

升級  25.93%

二星會員

浪漫公子 發表於 2024-4-29 09:03
反而尋日試咗小魚

浪公子,我未試,麻煩形容一下囡囡外形及感受

升級  0.37%

二星會員

尋日小魚同兔兔二選一,揀左兔兔,小魚想今日試,點知冇翻,師兄小魚如何?

升級  50%

一星會員

小寶的確唔錯 不過我又係後入咗一陣 佢話好頂 叫我轉動作
我想問同場係咪得一條女係戴兔耳仔頭飾?

升級  33.33%

一星會員

我都想頂一頂佢

升級  2.22%

二星會員

enel 發表於 2024-4-30 08:48
小寶的確唔錯 不過我又係後入咗一陣 佢話好頂 叫我轉動作
我想問同場係咪得一條女係戴兔耳仔頭飾? ...

係兔兔

升級  33.33%

一星會員

呢個兔兔有無毛嫁