winning11

查看: 7296|回復: 6

[雲 來] [小笨蕉報告]【雲來】細細粒

升級  3.7%

二星會員

[小笨蕉報告]【雲來】細細粒
http://sn11.cc/thread-2237711-1-2.html

官方描述

細細粒:嬌小玲瓏,樣靚,甜美笑容,白滑肌膚,纖腰,天然D cup美乳,走肥無腩,配合度高,

樣貌:06/10
年紀:3尾4頭
身材:走油,c尾d頭大波波
服務:7/10,無口爆

屈指一算,已經加左細細粒入待食list成兩個星期,係時候要會一會佳人。

撥個輪就順利約到晚飯後開戰,穿著連身裙既囡囡入房後,我係有點驚訝,雖然已事先知道佢係細細粒,但估唔到手腳係咁幼既,而對燈係不合比例地突出。

未及解甲已抽下水先,原來囡囡係真空上陣,都幾好揸手,過水過程熟手仔細,但略為有點大手大腳公式化,唔緊要,呢d野都係配菜,上好皂液後,囡囡就蹲低少少玩夾腸仔,不得了,成條夾晒,係得個鳩頭不時在波隙頂冒出又消失

水簫成支食晒,吞吐如雲,佢仲同我事先講明唔做口爆,但佢既吞吐節拍完全似係吹緊口爆簫咁,好彩守得住精關。

轉戰床上,一如水簫時成支吞吐既節拍,我仲同佢講 “你又話唔做口爆,但你似係想吹爆我,信唔信我唔出聲爆到你一喉嚨都係“,囡囡一輪笑聲話唔好,放慢速度再上套提槍開始策騎,又一次不得了,好似個幼齒身驅上嚟cool住我碌鳩上下套弄,我時而托住個波底,又時而放手等對波fing下fing下,非常過癮。

轉男上,例牌動作,細路拍打妹妹再向前推進,囡囡知道大波瞓低唔好睇,佢就左右夾埋對波,畫面觀感不錯,精關開始失守,叫囡囡趷起籮柚想推車衝次,但可惜囡囡話佢下面淺,怕我推得唔夠盡慶,聽到呢句後我就問佢有幾淺先  

繼續男上power fuck,下下到頂,鳩疲力盡,派彩完場。

除套後,囡囡都有幫我按腳鬆一鬆,值得一讚。

返食指數:可返食,但我會試埋其他待食囡囡先

註:小笨蕉報告-雲來/鳳城/太子/金田/多港
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  73.33%

一星會員

有冇車牌 69,素股?

升級  3.7%

二星會員

Kcboy007 發表於 2023-10-24 17:58
有冇車牌 69,素股?

小車,無玩69,當佢無先,素股我覺得肯開聲多數都肯

升級  7.78%

二星會員

應該可磨棒