winning11

查看: 5101|回復: 13

[三 川] [陳震男報告]【三川】含蓄囡囡密密鋤·婷婷

升級  61%

三星會員

[陳震男報告]【三川】含蓄囡囡密密鋤·婷婷
http://sn11.cc/thread-2230357-1-1.html

留意咗婷婷好一陣子,不過囡囡返夜更,又唔係成日開工,一上名轉個頭就話約到去11點,要就啱時間都唔係咁易,終於畀我等到呢晚嘅出現。

官方介紹︰婷婷~後生清秀,貌似藝人安雅,有相頭,大眼靚女,怕羞,零脂肪,服務貼心,百分百女友感覺。

年紀︰三中至尾
樣貌︰養眼少婦一名,賢淑得嚟冇師奶味,不過就唔係好似安雅
身形︰好均勻好靚,瘦底零脂肪得嚟,又有對34B波,吸手軟熟
服務︰碰碰車,冇毒龍、冇69,但話有口爆,今次冇試

囡囡好怕羞,一開門大家四目交投咗兩秒,佢已經懷疑係咪唔啱問我使唔使換,我話梗係唔使啦,見身形纖瘦有波,又有相頭,閂門都閂唔切。囡囡擺低啲嘢,就開始除衫,而當我望實佢除剩個胸圍,期待會開出咩波型時,婷婷竟然怕羞,遮遮掩掩咁除。其實見呢個名都近兩年,做咗兩年都仲有新女的尷尬,有趣有趣。

入去沖涼,處處都捽得好乾淨,婷婷有對B仔大釘波,淺啡色乳暈,邊沖邊搓都爽。去到水簫,含住啖暖水出出入入,感覺幾好,係冇深喉爭少少。

乾身上床先做背,錫頸鍚背屁股到小腿,處處吻,不過既然無毒龍就嗱嗱聲轉身再品下簫,比起含,婷婷更擅長舌舔,在龜頭上不停打圈,由袋底瀨到上龜頭,來回幾趟,隨後再玩冰火,細佬已經硬如鐵柱,可惜冇得玩69,咁就上套開波。

囡囡堅係Fit,冇肥肉之餘仲有少少腹肌,先試女上,既可感受下充實的周感,仲可以邊鋤邊飲奶,34B波剛剛啱手型,軟熟得嚟又唔墮,中暈大的,真係一對靚波,啜都啜咗幾分鐘。而且囡囡輕身,托起雙腿玩埋坐蓮,小到囡囡咪晒眼好享受,但都係只配上含蓄的叫聲及重型呼吸聲,可見囡囡真係好住家Feel。

換番男上鋤,繼續托起雙腿深入攻擊,再轉攬實貼身抽插,呢下再試考車牌,都只係獲派碰碰車,似乎呢條底線囡囡守得好緊,最後轉多個側身後入,派彩完事。

總結︰正如介紹所講,婷婷幾有女友Feel,好似第一次同條女去爆房的情景,明明想要但又怕畀你笑,chur你幾下又唔敢飛擒大咬,來來回回大家互摸底線,如果想重拾呢種不確定嘅浪漫感覺,婷婷真係好適合。最鍾意佢身形同波形都靚,跟同場嘅美琪、Kelly真係有得揮。

註:陳震男報告-三川/怡春/金帝/春秋/雲來/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

升級  25.93%

二星會員

同美琪,Kelly,有得揮,咁就要跟震男兄去試食

升級  61%

三星會員

我丑但我持久 發表於 2023-7-27 09:50
同美琪,Kelly,有得揮,咁就要跟震男兄去試食

樣就美琪優勝,但身形真係不相伯仲,婷婷仲瘦人唔瘦波

升級  24.44%

二星會員

Too bad that she only on night shift. No chance to have a try but thanks for your report.

升級  40%

一星會員

yinyeung 發表於 2023-7-27 11:43
師兄講貼身係咪……

佢又邊忽提到貼身呀

升級  94.5%

三星會員

yinyeung 發表於 2023-7-27 13:23
(再轉攬實貼身插抽)

人哋有寫(上套開波),咁L鍾意捉字蝨,不如番屋企搵你老母貼身!一睇就知你咩料.就算有貼身都唔L會同你講啦,7頭

升級  61%

三星會員

yinyeung 發表於 2023-7-27 11:43
師兄講貼身係咪……

師兄諗多咗:),我講緊大家攬埋一齊胸貼胸嗰種貼身,冇玩環保

升級  33.33%

一星會員

今年係3川,就剩係返食Kelly同美琪,睇黎可以有第3個選擇啦~

升級  94.5%

三星會員

yinyeung 發表於 2023-7-27 18:24
你都幾好笑,一句說話就問候人老母又7頭,咁激動嗰個係你條女定係你阿媽?乜野料?肥田料呀傻仔 ...

點都唔夠你好笑 咁無聊係度捉字蝨 比你捉到會好滿足好有成功感? 你有本事就自己去貼身 唔係系度睇幾行字就當有 睇你都無咩本事

升級  33.33%

一星會員

出口傷人始終唔係咁好。

升級  61%

三星會員

大家睇報告都係想尋開心,唔好咁勞氣。
天口㷫係易躁啲,搵間指壓搵個囡囡下下火最實際

升級  33.33%

一星會員

陳震男 發表於 2023-7-28 01:07
大家睇報告都係想尋開心,唔好咁勞氣。
天口㷫係易躁啲,搵間指壓搵個囡囡下下火最實際 ...

啱!開頭睇師兄報告我都誤會咗,粗口邊個都識講,留番少少質數畀自己。

升級  94.5%

三星會員

個位師兄,十個留言九個問環保,咁鍾意環保何不親自去試呢?搞到呢個討論區都白痴晒.

升級  94.5%

三星會員

yinyeung 發表於 2023-7-28 00:43
比我講中咗點解會咁激動就引開話題?唔係真係你條女嚟㗎?咁就真心講聲唔好意思咯! ...

講中咩?因為有你呢啲7頭搞臭晒呢度咪小7你囉,仲以為自己好L醒.睇死你現實都唔方有本事環保.

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666