winning11

查看: 8237|回復: 11

[三 川] 首發:[wingchow888888]【三川】做大雄·靜兒 (有圖)

關閉 [複製鏈接]

升級  61.85%

二星會員

三川 靜兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[wingchow888888]【三川】做大雄·靜兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2227501-1-1.html
註:靜兒 通常返 10:00-23:00 / 157cm

有圖有真相

試做大雄·靜兒

樣貌:10/10 (骨場可算上上級別)
身材:09/10 (細粒Fit爆無腩)
波路:05/10 (中超,但係個shape幾好)
服務:06/10
吹功:06/10 (有待繼續調教)
過程:07/10

話說上上星期試咗嘉欣,喺等緊期間見到靜兒出房,遠望個樣真係好唔錯,於是決定下一次一定要去試吓佢,但係發覺此女喺網上面根本毫無報告,有啲覺得奇怪,於是今日都大膽一試….

初次見過,佢個樣真係好吸引,成個ip藴儀咁可愛,入嚟之前,佢仲要好得意咁樣喺個門縫嗰度莊一莊我先至入嚟,真係可愛教主…入到黎攬下,吹咗一陣水,睇得出完全係新人黎,淨係返咗10幾日工,及後除衫齊齊去沖涼,沖身都會好仔細咁幫你,但係就冇水簫,唯有出去再慢慢玩,先做背,有用呢脷舐均全身,獨龍嘅時候都有嘗試盡力,但係都未見鑽得好入,同靜兒言談之間知道好多兄弟都幫手調教囡囡,但係仍然有改善同進步空間,轉前再錫我兩粒lin同吹奏細佬,感覺都係麻麻地,不過都係嗰句…勝在新鮮,喺骨場裏搵唔到嘅新鮮感,到我叫佢瞓低嘅時候,我都幫佢服侍咗一陣,但係見到囡囡好緊張,雖然中超,但係我都有玩下,佢對燈都出奇地敏感,之後再用手指摸佢鮑鮑嘅時候都起晒汁,但係太緊張喇,見到佢好享受,但係佢都唔敢太投入,唯有喺洞口磨下,最後上套男上插入,插左大約幾百下射出,見到囡囡好緊張,但係好享受,期待下次等各位兄弟調教完之後再試,我相信佢之後會變得更加好….

總結,一定唔會有其他囡囡嘅服務質素,但係有成為紅牌潛質,囡囡好多嘢仲係摸索階段,不過勝在青春可愛,希望大家錫住佢,謝謝收看!

註:wingchow888888-三川/京華/怡春/金田/來閣/金豐/春秋/雲來
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  63.7%

二星會員

請問中超狀況是石頭波嗎?

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝和支持
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  50%

一星會員

師兄形容得好好,葉蘊儀上次試過諗返真係似

升級  25.93%

二星會員

真係似?睇尼要會一會我中學時期嘅女神先得

升級  25.93%

二星會員

請問師兄囡囡大約年紀?

升級  61.85%

二星會員

我丑但我持久 發表於 2023-6-27 09:06
請問師兄囡囡大約年紀?

30中吧

升級  50%

一星會員

一啲都唔似 葉搵儀 ,  我覺得以糖零多啲 ,  但真係冇乜服務, 勝在有相頭同新鮮,怕怕羞羞, 個日重比我攪到佢嚟高潮, 大家都好爽好滿足呀 , 臨走時重車多一陣先出門口 , 佢重叫我唔好隔咁耐先去搵佢

升級  3.08%

三星會員

請問咩cup?

升級  63.7%

二星會員

有師兄報告寫是中超,是否很明顯或石頭波?

升級  2.59%

二星會員

我覺得有d似趙學而。