winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 向乜村 之 無賴

升級  90.92%

三星會員

晚上 向乜村 之 無賴

日期 : 星期四

時間 : 晚上 8點

地點 : 向乜村

人物 : 向西畢比特 與 小靜 (十九歲既安徽妹)

上次去向乜村同援交鐵道員"狗狗"再續情緣之後,真係

從來都未試過食快餐吊得咁有 Feel 既,,今日心思思又

想去執多佢一劑添,向乜村呢排雖然皇左,但係"狗狗"比

我既呢股動力...令到我對任何困難都毫不畏懼,上次都

係咁去啦,冇事既..."狗狗"我黎啦!

我一去到向乜村附近就即刻打個電話比媒人婆 Book 人

o勒,點知...媒人婆話"狗狗"講明係援交,佢真係有正職

架喎,所以冇做啦,吓...佢夠錢洗啦咩?唉...咁點算呀!

媒人婆話:"唔使驚...有條靚女係大廳...",靚女!有冇

"狗狗"咁好服侍同埋咁有 Feel 既先?媒人婆話:"靚就

肯定靚過"狗狗",至於服侍得好唔好過"狗狗"就睇你既

造化啦!",冇法啦...唔通黎到唔吊呀,就好似上次咁,我去

到樓下就按門鐘XXX,妳就開鐵閘等我上黎啦!

一切都好順利,我上去樓上見到大門半掩,我一開門入去,

望入去大廳真係見唔到媒人婆,只係見到一條靚女坐係大

廳果度,佢眉清目秀冇化妝,一 d 撈味都冇,鄰家女孩正呀!

唔好講咁多啦,柵門!入房!

入到房...咁梗係攬下...交流下...傾下計先啦,我先打

開話題:"小姐,點稱呼妳咁呢?",佢就答:"我叫小靜呀",

我再問:"咁到底妳係邊度黎架?有冇十七歲妳?",佢再答

:"我係安徽黎架,我已經十九歲啦!",啊...夠秤喎,咁就

除晒衫先再慢慢傾啦,"小靜"剝晒光豬之後,我見到佢既

皮膚都好白淨下喎,又好波,33c左右啦,不過就冇乜腰,

仲有些少肚腩仔添,可惜...可惜...

連我都剝晒光豬之後,我地就一齊去沖個靚涼先,佢侍浴

方面一般,三點式!沖完涼就返房作進一步既了解o勒,我

都係照慣叫"小靜"上床先,跟住我就撲上去攬住佢o錫下

佢個"面豬燈"先,佢既頭髮很黑,很亮,很軟,唔知係咪用

霸王既呢?我先賴下佢條頸,再啜下佢粒咖啡色既 Lin,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

佢對波嘅手感都唔錯架,都仲好實淨嘅,係佢對上面搞左

一輪之後,我就向佢條西隧出發o勒,點知...佢鬼死咁精,

佢用雙手一擋,咁就封住左佢條西隧嘅入口,咁就即係冇

撻食啦,唉...妳含啦!我瞓係床上面,"小靜"就趴係我

兩隻腳嘅中間,跟住一手將我條放入佢個口入面係咁

啜,佢個咀嘅力水方面都算 OK 嘅,佢一見我硬左就想幫

帶袋喎,有冇搞錯呀...啜多陣啦!佢都算聽話,冇詐我型,

繼續好比心機咁啜我個尻頭,佢啜多一分鐘左右就唔肯

再啜o勒,算啦...都差唔多啦...

"小靜"幫我帶好個袋之後就即刻瞓低等我吊佢,蝦...睇

唔出妳咁懶架喎,我跪係張床上面,用招乞衣煲飯黎招

呼佢,我開始果陣先係慢慢咁隊,佢條隧道唔係好窄,不

過就唔會鬆到成條坑渠咁嘅,都叫做有感覺果隻啦,我煲

左一陣飯之後就攬住佢黎吊o勒,係呢個時候我嘅節奏仍

然都係好慢,跟住我就詐詐諦諦咁o錫下佢塊面,然後o錫

o錫下就o錫落佢個咀果度,點知佢即刻擰開塊面喎,我即

刻追住佢個咀黎o錫,佢開始冇反抗啦...不過就笑住咁

講左一聲:"流氓!",我即時駁咀o勒:"我唔係流氓,我係

無賴!",佢聽到之笑左出黎,哇...有反應喎,我仲唔食住

上呀,即刻一野車埋去啦!真係比我估中,佢終於都肯同

我打茄輪啦,唔...佢個口呵氣如蘭,條利軟綿綿,口水清

甜可口,正!!

我一路同佢打法式茄輪一路吊,我隻手當然係順手揸住

佢個波啦,唔得啦...太過癮啦...我就係呢個情況之下

出咗野o勒...出完野之後,真係冇氣啦...

休息左一陣就一齊去沖涼,沖完涼,換好衫之後,又講錢

嘅時候o勒,基本費用一百五十蚊,雖然我今次都叫做吊

幾開心,但係由於"小靜"佢唔比隻撻我食,所以冇貼士,

臨走我睇下隻錶,哇...又差唔多攪左成個鐘o勒,真係

又要講多次,抵吊呀!

總結 :  

"小靜"相頭幾好架,又好笑容喎,態度都叫做親切嘅,

不過同"狗狗"比起上黎就差左些少咁啦,所以我比

"小靜"佢75分,有10分係扣佢條腰粗左 d 同埋有肚

腩嘅,另外有10分係扣佢唔比隻撻我賴嘅,最後5分

係扣佢唔肯比我影佢個樣嘅,驚青到死,正一冇膽匪

類黎架,應該都唔會返啅架啦!!不過向乜村近排嘅

氣紛都麻麻,你地唔好學我咁去死呀,我警告左你

地架啦,比人拉左唔關我事架!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  90.92%

三星會員

150買個開心都底呀!
lazymuterfcuker 發表於 2010-6-14 07:37

150人仔呀,而家對緊875,即係成172港紙,

加埋來回車費,都洗左成兩舊水架,都幾抵嘅!

升級  14.52%

四星級會員

你想下乞丐衣成日會做什麼就想到什麼是乞衣煲飯

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

你想下乞丐衣成日會做什麼就想到什麼是乞衣煲飯 。。。。

乞丐成日乞食囉,其他嘅我諗唔到噃???!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  1.85%

二星會員

唉!!!沒有正面不能評斷說!!!真是可惜啦

升級  53.33%

一星會員

两舊水, 有咁激情又咁嫩口,抵吊!

升級  90.92%

三星會員

咪係...如果佢肯比個正面我影就好啦!!

升級  14.52%

四星級會員

乞食怎樣煮飯食呢???

升級  6.67%

一星會員

師兄真系好享受
I love fast food

升級  10.74%

二星會員

150買個開心都抵呀!可惜看不到樣子!