winning11

樓主: hkzhou

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 二 線 邊 的 避 風 港 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

二 線 邊 的 避 風 港

最近深仔一線同 CA 都有打風跡象,好多場都明顯收斂左,著開絲呼既都轉晒著運動裝,相信都會持續一排,但難得有偷跳機會又唔想浪費,經一番思量就決定去唔遠唔近既二線邊個度玩

打電話俾鐵腳朋友,問有冇興趣去探新地方,一 Call 即刻出動,依家D後生仔真係....咁有需要既真係  咁就約埋上路響羅湖打的去,去到都唔早勒,見到有間大學飯堂又見有D餓

就入去食個飯先,估唔到大學飯堂都有啤酒妹響度做促銷,個啤酒妹重幾可愛添,猛咁落咀頭話重差幾支先做夠 Quota 收工,咁問佢係咪叫左陪我地飲架,佢就好唔好意思咁話好眼?下次先,都係講下笑既姐(有下場嗎)咁就幫佢手飲幾支啦,一邊飲一邊食串燒,好快就到左十二點約定桑拿過夜時候,拿拿聲埋單過去附近酒店既桑拿

一 眼 就 睇 出 來 意
上到去個知客一見到就遁例問桑拿定按腳,但我地都未開口,個知客就話係咪約左X主任做桑拿個兩位呀.......真係唔知係佢真係咁醒目定還是我地個樣一睇就睇得出係....跟住就帶我地入房等X主任,一路行既同時我就問咁夜重有人黎按腳既咩,佢就話好小所以知道我地應該係桑拿既,唔知點解聽完個心好似舒服左D..我個樣其實好正氣架嗎

入到房一睇,感覺唔錯,雖然唔係好大好豪,但有洗車椅又夠多鏡,天花都有鏡,裝修有

D日本 Feel,亦都有濕蒸同飲水機

硬件方面就覺得唔錯,但最關注既都係軟件主任黎到傾兩句就叫佢帶囡囡上黎睇睇先每轉都帶四個候選佳麗黎競遂,響頭一批老友就睇中一個而我亦覺得唔錯,不過我通常都會讓佢揀先既,但佢都係想睇多D,咁就睇多兩轉,到第三批既時侯我一見到就揀中佢

個樣有D似呀林X欣,笑起黎好甜,身型重 Fit到漏添,第一時間留低,今次冇得讓啦,幾大都自己 Mark 住(交都有得打呀),跟住等埋老友揀埋就拖實佢過去隔離房溫馨啦

囡囡話只有十九歲,真係青春無敵,難得佢都冇持靚偷懶,全部照住手冊做足功課,響沖涼房已經俾左一次佢,跟住問佢係唔係可以兩次,佢竟然話我想要幾多次都得雖然佢俾左個咁好既個人優惠我,但奈何我年事己高,都係慢慢談下心培養下感情抖順副偈先再黎,傾完心事,佢繼續照住清單更加用心咁同我做服務,好快令我再次重新成為一個鐵漢,響柔和既燈光同音樂之下好放鬆咁做左一個大家都幾滿意既結局,響個一刻真係好想將眼前感覺既變為長久既,不過似乎冇可能,但係同佢真係好好傾,醉倒響佢既千依百順既溫柔香之
中,同佢映左好多相,最後重冒死同佢映合照,依依不捨咁送佢走,之後就一直同佢玩短訊玩到佢要?

第二日?醒同老友賽後檢討,老友都幾滿意,就係遠左D,返到香港都重有同佢通電話,相信短期都會再去多幾次勒

升級  60%

一星會員

c hing 地址呢

升級  39.26%

二星會員

C hing 使費如何,羅湖打的去要幾耐?

升級  88.58%

三星會員

幾好環境喎....

升級  93.33%

一星會員

原帖由 Chungtm 於 2007-12-17 02:11 PM 發表
C hing 使費如何,羅湖打的去要幾耐?

羅湖打的去松崗 $140~160 (議價)大約40 分鐘
362路 ~ 皇?口岸→ 松崗大約90 分鐘 (不建議)
K538 ~ ?湖商業城~松崗 $25 大約50 分鐘 (建議)

價錢係 268房錢(Overnight)+400囡囡錢
個度將囡囡分 ~ 豐滿型,高挑型,小巧型三種
價錢都係一樣但做既服務就唔同既

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
姐姐幾好喎,間埸都好靚?

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

個囡囡好索
花,下次你可以去試?
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  34.33%

三星會員

松崗....冇去成3年喇!

升級  88.58%

三星會員

想問下外賣兄 , 間酒店係咪 寶x來 呀?

升級  93.33%

一星會員

原帖由 blok 於 2007-12-17 08:29 PM 發表
想問下外賣兄 , 間酒店係咪 寶x來 呀?

Right

升級  30.75%

三星會員

條女對波都好夠稱喎

升級  2.17%

三星會員

Ching, Pls PM me the detail sanna name, address and no. of girl.

升級  5%

三星會員

Very good report, pretty and fit girl, thanks

升級  50%

一星會員

松崗有沒有打大風?
Thx

升級  96.08%

三星會員

上星期有師兄收到料CA要打風,
我估係個別事件,
你地睇?CA隔離深二線邊,都風平浪靜就知啦!
其實CA有D相熟場都係唔知有打風的事.
聖誕上去玩應該安全.
厚街->太平->長安->松崗->黃江->常平->大朗---->>
好多選擇

大家聖誕快樂!!

升級  81%

三星會員

松崗好多年前去過, 覺得交通唔係好方便, 而且工廠好多, 不過工廠多; 娛樂場所亦多, 有D K場仲係光豬K場, 見個SN場所都幾正喎!

升級  56.67%

三星會員

松崗我都n年前去過,記得果間sn叫中閣城,客人上到去個部長會敲下塊玻璃,裡面就會拉開條簾,金魚缸揀女,不過質素麻麻

升級  63.7%

二星會員

Good report, new idea is always welcome, nice job and carry on. Thanks!