winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 "大蚊再重聚"

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 "大蚊再重聚"

日期 : 星期日

時間 : 晚上 十點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 再與 阿蚊-又名大蚊 (二十一歲既湖南妹)

上次執左件東北遼寧妹"阿甘",我鍾意佢態度親切,身型夠高,

對腳夠長,皮膚夠白,美中不足既就係唔比賴撻,不過...可能

大家熟左之後就有撻食都唔定呢,所以我今日打算去返啅"阿

甘",我下午已經去左皇崗同"皇崗小矮人"食午飯,食完就去

整返個正規按摩,按完再去食晚飯,食飽o勒...飽暖就梗係思

淫慾啦,去執劑啦!點知..."皇崗小矮人"又話冇錢喎,咪咁掃

興啦,我請o勒!佢份人好硬頸架,話左唔去就唔去架,真係請

都唔去,唔去就算,你唔去我去!

我去到士多同媒人婆打個招呼之後,就同佢講我要返啅"阿甘",

點知媒人婆即刻同我"阿甘"已經走左喎,有冇搞錯呀,真定假

呀!媒人婆叫我上樓先,佢介紹個更正既比我喎,我諗左陣...

唔好啦,妳都係叫"阿蚊"過黎啦,廿一歲果個"大蚊"呀!唔係

十九歲果個"細蚊"喎...

媒人婆知道我想搵邊個之後,就比左條鎖匙過我,我上到樓等

左陣,"大蚊"就到o勒,佢一入黎我就即刻同佢講:"我特登返黎

搵妳架!",點知佢話:"車,你黎搵"阿甘"搵唔到先至搵我之麻,

你以為我唔知呀,哼!媒人婆有樽冰紅茶醒你呀..."

Oh...shit...肯定係比媒人婆踢爆架啦,佢咁撚多事,一陣落

去吊尻佢至得!"阿蚊"坐左係我側邊,我今日先至發覺到佢對

腳原來都好白好滑下架喎,我讚佢兩句啦,佢就即刻好得戚咁

同我講:"洗乜講,我對腳係招牌黎架,搵食架!"

唔好講咁多啦,除衫一路沖涼一路講啦,"大蚊"侍浴ok架,你

咪睇佢個背脊好似好瘦好單薄咁呀,其實好好波架,玩完水

之後,就一齊返入房玩o勒,佢都好醒目,一入房就訓上床先,

原來妳仲記得我既嗜好喎,叻女!我爬上床攬住佢條好幼既

腰,而佢就攬住我條頸,跟住仲係咁伸條利過黎賴我個咀,賴

完一野又一野,然後就笑住咁同我講:"唔...乜你個咀咁甜

既,肯定呃唔少女啦!",我即刻答:"唔係喎,我從來唔呃女仔

架喎,唔信妳試真 d 我個咀o丫!",佢笑淫淫咁就車埋黎同

我做個法式茄輪,感覺好正呀!打左一陣茄輪,啜下佢兩粒

黑提,最後就當然係賴下佢隻黑森林蛋撻啦,佢既西毛非常

濃密,條西隧口又"菌"晒黑邊,賣相一 d 都唔得,不過上次

冇撻賴喎,今次點都要賴返夠本補數架o勒,"大蚊"好享受

我既口舌服務,但係佢又只係好細聲咁呻吟咋喎,好似係度

偷偷摸摸咁,又另外有一種感覺喎!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

賴夠啦...我爬返上去同佢面對面再咀過,順手又將我條賓

周塞入去佢條西隧入面,雖然我未帶袋,但係"大蚊"一 d 都

冇反對喎,佢條西隧又多水又多汁,我地攬埋一舊,我一路咀

一路插,而佢就用兩隻腳夾實我條腰,果種纏綿嘅感覺,真係

快餐少有,可遇而不可求呀,我做咗一陣傳教士之後,就要求

做狗仔,"大蚊"肯定冇詐型啦,佢一野棟高個屎忽向住我,我

就對好位隊碌野入去,再捉住佢條23腰係咁撞,我都唔敢大

大力咁撞埋去呀,因為冇帶袋嘅感覺真係好正,又濕又溫暖,

我再大力撞嘅話就肯定爆硬架啦,雖然我已經就住就住架

o勒,不過都係好惡頂,唔得啦...出返黎先...

我瞓低係床上面,而"大蚊"就問我跟住想點做喎,跟住...

跟住就梗係同我吹啦,今日妳都未同我吹過!"大蚊"即

刻趴係我兩隻腳之間,佢先食荔枝,再用條利撩我個尻頭,

跟住就含實我個尻頭係咁啜,用力啜,不停咁啜,我由開

頭冇聲,到比佢啜到係咁呻吟,再比佢啜到 We Wa 鬼叫,

最後我 d 精液比佢啜晒出黎,仲射晒入佢個口入面添,

佢確定我爆完之後,就氣定神閒,慢慢咁去搵垃圾桶,吐

晒出黎之後就同我講:"喂,你下次係我個口度爆之前單

聲先,等我有個準備得唔得呀?",吓...我嘅呻吟聲越

整越急速,最後仲好大聲咁叫左一野,乜妳咁都 feel

唔到呢 d 就臨出野前嘅呻吟聲咩?結果我就答佢:"下次

先算啦!"

我都爆完o勒,話之妳啦,去沖涼啦,咁多野講,"大蚊"事前

事後都有侍浴,服務態度好好,真係抵讚!沖完涼,著返晒

衫之後,佢仲留底陪我傾左一陣計,我先比一百五十蚊佢,

再醒左五十蚊貼士比佢,佢開心到不得了,冇所謂啦,大家

開心咪得囉!

總結 :  

"大蚊"相頭真係好一般,但係服務就非一流,要態度有態度,

要服務有服務,打茄輪,唔帶袋,轉花式,含口爆,乜都肯,

真係想唔比貼士都唔好意呀,今次係我有史以來出手最豪

嘅一次,成五十蚊人仔貼士,咁大家都應該知道我有幾滿意啦!

P.S.大家記住,Happy帶袋,千祈唔好學我呀,死人架!

仲有呀,佢雖然死都唔肯比我影相,不過佢百密一疏,

就係佢同我玩QQ果陣,比我Captured左佢個貓樣!

升級  97.04%

二星會員

沙发无得坐,坐地板了。

晤戴套你都够胆死啊,厉害。
我不帅的,不要爱我

升級  14.52%

四星級會員

小心牛奶公司
哈哈

升級  1.11%

二星會員

咁既野你都讲得出口伽!

升級  1.11%

二星會員

共享条女既q呢!

升級  90.92%

三星會員

都話唔係我講架,係條女親口同我咁講,

我係度轉述返條女同我講嘅嘢出黎咋,

你唔相信嘅話,大可以去水圍問吓佢喎!

升級  24.81%

二星會員

精彩,水围边到找到媒人婆呢?水围好多条街呀

升級  90.92%

三星會員

你唔好去呀,果度好污糟好危險架!!

升級  54.81%

二星會員

畢哥好勁呀....成日唔帶袋...

升級  54.81%

二星會員

畢哥好勁呀....成日唔帶袋...

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 條女咁勇, 上帝保佑.

升級  59.26%

二星會員

好假的对白

升級  69.25%

三星會員

個樣唔錯喎