winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 福田 之 超級豪華虫虫水

升級  90.92%

三星會員

凌晨 福田 之 超級豪華虫虫水

日期 : 星期五

時間 : 凌晨 兩點

地點 : 福田

人物 : 福田畢比特 與 楊林燕 (二十二歲既江西妹)

上次去左龍華麗豪玩邪骨之後,覺得邪骨真係好玩過快餐好多,

所以今次...都係去邪骨,不過我又唔想去咁遠喎,因為我同兩

個朋友出發果陣都以經係晚上十一點幾,加上冇預謀,結果就近

近地坐黃巴去左皇崗,到左皇崗之後就行去天橋底搵班骨場拉

客,成群正邪骨場拉客擁上黎,真係煩呀!經過一輪拉鋸,我朋友

最後決定去"虫虫水"

我地坐專車去到之後,有個女資客接待我地,但係我地有些少肚

餓,咁我地就問個資客:"靚女,我地而家去食宵夜,食完先至再

返黎得唔得呀?",個資客就話:"得,放低一百蚊按金就ok架啦!",

我地企左係門口環顧四周都見唔到一間食店,跟住就再問資客:

"靚女,咁妳地呢度有冇野食架?",個資客答:"有,幫你地叫外賣

囉!",咁我地就行入去坐低叫野食,跟住個資客就每人比左一個

匙牌我地,我地食完之後,就有個男部長帶我地上房o勒,我地一

人一個房,我睇到佢地既房間用品就知道呢度極盡豪華啦,

呢度採用既係 Fendi 既枕頭袋,Chanel 既床單,Burberry 既毛

毯,即使係東莞最貴既邪骨場都同呢度冇得 Fight呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我坐左係呢間咁豪華嘅房入面等左十幾分鐘之後,終於有人敲

門o勒,個男部長拖左條女入嚟,唔知點解我硬係覺得條女好熟

口面咁嘅,冇理由架...我都未黎過呢度...啊!我諗起啦,佢咪

係頭先企門口果個資客,咁都得呀!資客又係佢,技師又係佢,

咁一陣間掃地搞衛生同埋埋單果陣嘅收銀會唔會又係佢呢?

其實條女無論高度,皮膚,樣貌,各方面都勉強合格嘅,不過就

係年紀中得滯囉,我呢 d 變態佬專食幼齒架嘛,有冇 d 嫩口

些少架?再等左十分八分鐘,男部長又拖左一條女入嚟,今次呢

條女好明顯嫩口好多,又夠高,皮膚又白,不過肥到死,成個欣

宜咁,真係睇見都飽呀,彈呀!彈呀!有冇 d 冇咁肥膩架?

再間左十分八分鐘之後,男部長再拖左條女入嚟...

條女好細粒,不過都幾順眼嘅,唉...算啦,似返個人就得o勒,

再彈嘅話,費事一陣走埋晒 d 怪獸入嚟,我想返轉頭點返呢件

果陣,佢地又話條女啱啱上咗鐘呀,啱啱收左工呀,到時一

蟹不如一蟹嘅話仲谷氣添,就佢啦...

男部長鬆一口氣之後就柵門走人,條女入嚟之後就即刻問我想

做全套定係半套,我問返條女有乜分別,條女話半套三百幾蚊,

按摩幾野,跟住扑野,全套就四百幾蚊,都係按摩,扑野,再加些

少莞式咁囉,咁我就做半套夠o勒,係福田區做莞式都唔慌好啦,

條女打電話起鐘,跟住就同我一齊除衫沖涼o勒,條女雖然好矮,

但係除晒衫之後,睇到佢個身形比例都幾好喎,都有些少波路

架,皮膚又夠白,條腰又夠幼,都算冇揀錯!

我地沖涼果陣,發覺竟然冇熱水,有冇搞錯呀,冷到我呀媽

都唔認得呀!但係冇辦法,唔沖嘅話,一陣條女唔肯含咁點搞

呀,死就死啦!我地一路沖涼,我就一路同佢傾偈,希望咁樣可以

分下心,唔會覺得咁凍啦,條女小蓮,江西人,今年廿二歲,好不

容易先至過左沖涼呢關,跟住我地就上床做按摩o勒,條女先同

我按下背脊,只要要求唔高嘅話,佢手骨都可以話過得去嘅,按

左一陣之後,條女就開始做服務o勒,佢先啜下我粒 Lin,一隻手

就揸住我碌野,我突然一個鯉魚翻身,整到佢瞓係張床度,而我

就開始反幫佢做服務o勒,我先賴下佢條頸,跟住就揸波啜 Lin,

佢兩粒 Lins 都唔錯嘅,Size 適中,不過就唔係好 Pink,對波

仲幾有彈性嘅,搞完對波就食撻,佢好順地攤咁比隻撻我食喎,

佢嘅西毛都唔算濃密,隻撻又未返,口感都算不俗,我都賴左成

十分八分鐘架,條女突然彈起身,仲推我瞓低落床添,我以為佢

唔准我繼續賴啦,點知原來佢同我玩69喎,條女吹得都算唔錯,

起碼都叫做夠力水,只係可惜冇乜技巧o者,我地玩左一陣69之

後,佢就幫我帶袋o勒,帶好個袋之後佢就騎上黎,咁我當然係

伸對手去揸實佢對波仔啦,佢一路騎一路呻吟,佢把聲都幾好聽

架,驕滴滴咁,聽起黎都好舒服...

做一陣觀音,我就要求做狗仔o勒,佢完全冇詐型,即刻同我分

體,然後趴係張床度,再棟高個籮友,我馬上埋位,揸住碌尻對

準個位,跟手就一尻插晒入去,我伸對手去揸實佢對波黎吊,

我用力咁撞埋去,下下都撞到啪啪聲,而佢就不斷係度呻吟,

我撞左二三十野就開始想爆o勒,咁就做傳教士啦,快 d 瞓低,

分開對大脾,我跪係張床上面,揸住碌尻對準個西隧口,一野

就入晒去,跟住就攬實佢黎插,而條女亦好肉緊咁攬到我實一

實,我一路插...一路詐詐諦咁伸個頭埋去想試下佢可唔可以

打茄輪啦,點知...佢鬼死咁醒目,即刻拎開個頭喎,車...唔打

咪唔打囉,有寶呀,哼!我插死妳呀!不過...我插左廿幾下就

爆晒 d 漿出黎o勒,但係佢仲未死喎,估唔到佢嘅生命力咁頑

強呀吓...

升級  90.92%

三星會員

吊完之後...又係沖凍水涼既時候o勒,呢關真係最難過既一關

呀,條女事前事後都有侍浴,服務態度好好,真係抵讚!沖完涼

仲未夠鐘,可能我靚仔啦,所以佢留底陪我一齊傾偈,傾到夠鐘

先至走,小費係埋單走人果陣先至比既,所以條女走果陣唔洗

過水,同佢講聲拜拜就得o勒...

我地三個人訓到第日十一點先起身,然後梳洗下之後就去前台,

我去到前台果陣,原來我 d 朋友已經幫我埋左單,我話比返錢

佢地啦,點知佢地死都唔肯收,係都話要請我,咁點係呀,多謝

晒喎!多謝完 d 老友之後,就離開呢個鬼死方o勒...

總結 :  

"小蓮"相頭相比駐場其他技師黎講算過得去,雖然我鍾意高妹,

不過可能太夜去,所以冇幾多女比我揀,條女既皮膚同副架生都

仲算新淨既,佢既服務態度就真係值得一讚o勒!

先扣"小蓮"既身高10分,唔同我打茄輪再扣佢10分,含--含得有

力水得黎冇乜技巧,扣佢5分,加起上黎就扣左25分,總共得分就

係75分o勒!

呢個邪骨場真係同東莞冇得比,裝修同設備都好殘舊,又冇熱水,

有 d 技師就簡直嚇--死你呀,見識過深圳既邪骨場一次就夠啦,

呢 d 場只係適合 d 要快上快落既有家室人仕,又或者適合 d

慳得一蚊得一蚊既孤寒咸濕佬去玩囉,因為做半套既話要三百幾

蚊,計起上黎,二百蚊當租房錢,加多百幾蚊食個快餐咁既價錢,

又有野扑,又有地方訓教,超值啦!不過我就唔會再去o勒...

P.S.大家記住,一齊去Happy帶袋,如果唔係就好易中"牛奶公司"架啦!

升級  59.25%

三星會員

BLACK MAN

升級  53.33%

一星會員

佩服師兄精力過人 長征長有.

升級  30.67%

三星會員

虫虫水
好彩我都看得明

升級  11.48%

二星會員

女女唔似廿二歲wor~~~

升級  8.89%

二星會員

深圳场真不划算,主要是JS质量太差了.

升級  59.33%

三星會員

裝修同設備都好殘舊 ? 但見 d 相又唔係
食神

升級  50%

一星會員

girl is very urgy..........thanks report

升級  20.37%

二星會員

thx畢兄
虫虫水响邊架?

升級  54.81%

二星會員

嘩....恐龍塲呀....

升級  13.33%

二星會員

佩服師兄精力過人 長征長有.

升級  59.26%

二星會員