winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 龍華 之 深宵龍華行

升級  90.92%

三星會員

凌晨 龍華 之 深宵龍華行

日期 : 星期三

時間 : 凌晨 1點45分

地點 : 龍華

人物 : 龍華畢比特 與 小賢 (二十歲既湖南妹)

我真係估都估唔到,今日發生左一件令人好開心既事,就係我個

老友"水圍闊少爹"突然話要請我去龍華玩,吓...而家都成夜晚

十點半啦喎,點去呀..."水圍闊少爹"同我講:"一早係大陸果邊

Book左架七人車啦,我地而家先坐直巴過關,係皇崗會有車接我

地架啦",唔好意思既,我都係唔去啦,你地去玩得開心 d 啦...

點知"水圍闊少爹"係都要我一齊去,仲夾硬拉左我上直巴出發,

去到皇崗,上咗架預先安排好既七人車,先去羅湖食晚飯,食飽

之後都成一點鐘,我地再上車起程去龍華"麗豪",到步果陣都已

經成點半鐘,咁夜仲有冇女架...

"水圍闊少爹"話唔使驚,佢者就打電話叫左個經理留返 d 好野

比我地揀喎,我地一行五個人,上到房坐低,經理叫左廿條女入嚟,

d 女既價錢分為 A牌 : 六百蚊,B牌 : 四百蚊,房錢 : 二百蚊

我見到有件"A牌"高高瘦瘦,皮膚又白,啱晒我啦,不過......

人地請Happy,點好意思叫"A牌"喎,我死都唔肯出手揀女,我個

老友"水圍闊少爹"果然一出手就揀左我件心水"A牌",好彩我冇

揀先o者,如果唔係,同佢爭野玩掃佢興就唔好啦,佢地四個人都

揀晒女,剩返我仲未揀,經理叫第二轉女入嚟比我揀,第二轉得十

條女,經理話咁夜係得咁多啦,我睇完之後,我就同經理講:"我想

要頭先第一轉,企係左手邊數過黎第三個,四百蚊果條女",個經

理問我:"咁你記唔記得條女幾多號呀?"吓...我冇留意喎!",經

理諗左一陣...跟住走左出房,唔夠五分鐘,我心目中要揀果件次

選行入嚟o勒,哇...經理即係經理,咁都比佢搵到,真係抵讚!

條女帶左我去A8831號房,個房裏面既裝修就都係一般咁啦...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我件次選都唔差架,皮膚又夠白,對波又唔大唔細,高度就一般,

佢先幫我除晒 d 衫,再同自己剝光豬,

咁第一 Part 就當然係去沖涼做 Body 啦,佢先幫我搽沐浴露,

再搽些少沐浴露落自己個身果度,跟手用對波捽到我全身都起

晒泡,我地沖涼果陣就順便起下佢底啦,原來佢叫"小賢",今年

20歲,係湖南黎既...

洗完賓周再洗屎眼,沖完水之後,"小賢"佢就叫我雙手放係浴室

既玻璃牆上面,跟住棟高個籮友比佢用條利幫我通櫃,佢用條利

係咁鑽我屎眼,鑽左半分鐘左右我就叫佢唔好再鑽o勒,老實講,

毒龍鑽呢味我真係唔係太o岩玩,跟住佢就叫我坐係張好古怪既

椅上面...

跟住佢就跪係我面前同我含撚,佢係咁啜係咁啜,我就伸隻手去

渣佢對波仔,佢對波仲係好實淨,兩粒 Lins 都仲係好 Pink,非

常吸手,唔知點解,佢吹左成十幾分鐘我都仲未爆,於是我叫佢

坐係張椅上面,而我就企係度比佢吹,等佢唔洗跪得咁辛苦啦,

我企係度比佢吹左四五分鐘都係唔出,哇...前前後後加起上黎

都吹左成廿分鐘咁滯啦喎,我一時心軟就同條女講:"算啦,都吹

唔爆,唔洗妳吹o勒!"條女一聽到之後都不知幾開心呀,即刻同

我講:"都算你識得憐香惜玉..."

條女叫我大字型咁趴係上床面,

然後就比左張服務卡我睇...

升級  90.92%

三星會員

其實全程都冇乜等別,咪又係東莞果 d 囉,不過最搞笑嘅就係

做前面第六式"蜜蜂採蜜",佢突幫我隻黃金右腳嘅腳指公帶袋

喎,我都唔知佢做乜,因為今次係我第一次做呢一招,跟住佢就

將我隻腳指公塞入佢條西隧入面,我覺得一 d 都唔好玩,所以

我叫佢停,唔好再做呢招,點知佢仲係咁叫我做埋左腳喎,我堅

持左好耐佢先至肯放過我咋,真係咁嘅人都有嘅!

跟住第七式又係,故名思義,無套吹蕭,咁有乜咁奇o者,奇就奇

在無套吹蕭後面印有個360度呢組數目字o勒,原來佢叫我分開

雙腳,然後佢就跪係我兩腿之間幫我含,跟住佢就含住我條

黎轉,佢轉到隻西對住我個頭,我仲以為佢想同我玩69添,當

我諗住伸條利去賴佢隻西果陣,佢突然雙手撐住張床,再將雙

腳撐左上牆,佢雙腳仲由牆嘅右邊走到去咗邊之後,再跳返落

床,最後佢仍然含住我條繼續轉,直至返回原位,亦即係我

兩隻腳嘅中間,真係名符其實嘅360度無套吹蕭囉...

所有招式都攪完之後,終於都帶袋扑野o勒,佢幫我帶好個袋

之後就一野騎上黎,條女都好比心機騎架,下下啪啪聲,我都

比佢騎左成十幾分鐘,搞到我都鬼咁唔好意思,於是我叫佢同

我分體先,然後做傳教士式,我趁佢一瞓低就一野伸個頭去咀

佢啦,點知佢尻咁醒目,即刻左閃右避,冇茄輪打我咪即時伸

個頭去賴佢隻西啦,唉...點知佢死都夾實對腳,咁即係冇撻

賴啦,我馬上插返碌野入佢條西隧果度,我驚一陣間軟左就大

鑊啦,我係上面吊左一陣,開始有 d 想爆嘅感覺,最後我都

係決定要企係張床側邊黎做狗仔,我跳落床,跟住佢就趴係床

邊,再棟高個白雪雪,圓碌碌嘅籮友,我對好位就插晒入去係

咁隊,係咁撞埋去佢個籮果度,撞到啪啪聲,不過只係啪到十

聲左右我就爆左o勒,舒服晒...出咗野之後條女就再幫我沖

涼,沖完就當然又係畀錢嘅時候,四百蚊技師費,再醒多一百

蚊貼士,因為係人地嘅錢,所以豪比佢,最後技師就好開心咁

比隻手我影,然後送我去會合 d 老友o勒!

總結 :  

"小賢"相頭都算唔錯,皮膚好白,粒 Lin 都仲好 Pink 下,加

上佢嘅服務都算做得幾足,只可惜佢唔比打茄輪,咁我就先扣

"小賢"15分,又唔比賴撻,再扣佢15分,加埋就扣左30分,不過

佢含都含得好比心機,所以最後加返佢10分,總共得分就係

80分o勒!

龍華嘅桑拿同東莞嘅桑拿都冇乜分別,服務都做得幾足,快餐

幾好玩都真係同桑拿冇得 Fight,可惜唔包車去龍華嘅話真

係好煩,所以都應該冇乜機會再去...

P.S.大家記住Happy帶袋呀!

升級  28.15%

二星會員

如果唔係 book 左車, 要去就真係要打的先至得 .......

升級  12.96%

二星會員

Why no photos ?

升級  28.89%

二星會員

good job but if have her body photo is better

升級  30.75%

三星會員

阿畢兄今次冇女女相

升級  10%

一星會員

没有JS图吗
失望

升級  1.85%

二星會員

多謝師兄,相片報告多謝師兄,相片報告

升級  69.25%

三星會員