winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 大力金剛嘴

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 大力金剛嘴

日期 : 星期六

時間 : 晚上 11點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 汪汪 (十八歲嘅湖南妹)

今日係星期六,放左工之後冇街去,聽日又唔使返工,戇尻尻都

唔知做乜好,唉...仲有乜野好做o丫,上路搵條女做下朋友啦,

去水圍,我問中介人有冇乜野好女仔介紹比我識咁啦,中介人

就話o勒:"你真係好彩,今日有個好好嘅女仔介紹比你,佢對人

好好架,包你冇詐型!",好咁嘅女仔都有?好就叫佢過黎,睇下合

唔合眼緣先咋,中介人叫我上樓等,我上樓坐左一陣,唔夠十分

鐘就有個女仔拍門o勒,我開門一睇...咦,唔錯喎,今日就同佢

做朋友啦!!

個女仔唔係好高,身高頂多五呎左右,不過都好青春,又夠白淨,

我地一致認為真係要加深認識對方嘅話,一定要大家都剝晒光

豬,咁先至可以坦誠相對嘅,所以我地好快剝晒光豬,佢對波仔

細細竹筍型,一睇就知道係好實淨果隻,兩粒 Lin 又細粒又

Pink,而家衫就剝晒o勒,咁妳可以介紹下自己未咁呢?原來佢叫

"汪汪",係剛剛夠十八歲嘅湖南妹,"汪汪"提議我地一齊去沖涼,

沖咪沖囉,佢侍浴方面都合格嘅,唔算太求其咁啦...

沖完涼之後我地就拖住手仔上床同對方作更進一步嘅了解o勒,

"汪汪"叫我瞓上床先,唔知點解我就好聽話咁跳左上床,然後就

大字型咁瞓低,佢就跟住爬上床o勒,佢先伸個頭過黎啜我兩粒

Lins,佢一路啜我粒 Lin,我就一路伸手去揸佢個波,一揸落手之

後,我感覺到佢對波果然夠晒實淨,佢繼續向下進發,當佢個頭去

到我碌果陣,佢一手揸住我碌尻,跟住就一野含住我個尻頭係

咁啜,力水方面十分強勁,佢個口吸住我個尻頭之餘,仲將個佢個

頭向右拎,而佢隻手就揸住我碌尻往相反方向向左拎,每一下都

係咁手口配合,我咁大個仔從未遇過一個女仔吹蕭吹得咁好咁勁

嘅,佢個咀嘅吸力強大得黎o啱o啱好,絕對唔會整痛你個尻頭,我

肯定佢曾經吹爆過不少朋友架啦,咁...唔爭在吹爆埋我都好喎,

我問佢:"妳吹得咁勁,不如吹爆我好唔好呀?",佢即刻答:"好

呀,不過唔可以係我個口入面爆架喎,因為係我個口入面爆嘅話

我會嘔架!",車...唔係個口入面啜住黎爆嘅話有意思咩,妳嘔

妳嘅事o丫,關我事咩,一於應承住佢先,等到爆果陣唔出聲

咪得囉,hehe...

佢繼續不停咁啜我個尻頭,隻手就仍然配合住個頭上下郁動嘅節

奏去擰我碌尻,前後都唔夠五分鐘之嘛,我就想爆出黎o勒,就係

我臨爆出黎嘅 Moment,"汪汪"佢竟然知道,即刻縮開個口,而我

就好無奈咁向住個天花板發射...不過"汪汪"都仲算有返些少良

心,起碼我射緊果陣,佢隻手仲係揸住我碌尻係咁郁,等我射完晒

之後佢就用紙巾幫我清潔碌尻,搞掂晒之後就一齊去沖涼,事後

沖涼當然係求其過事前架啦...

沖完涼,換好衫之後,又係我地講分手嘅時候o勒,分手掟煲費一

百五蚊,由於佢結交朋友嘅態度都算唔錯,加上佢吹蕭方面對後

生女嚟講可以話係出神入化,就醒多十蚊過佢啦!總共一百六十

蚊,跟住我就拿拿臨走返香港o勒!!

總結 :  

"汪汪"相頭都幾好架,笑容可親,態度親切,對波仔夠硬淨,粒 Lin

又夠 Pink,加上佢個大力金剛嘴,吹起上黎真係唔講得笑,唯一可

惜嘅就係今次冇賴佢隻撻同埋冇吊佢隻西o者,所以我決定會再同

佢做多次朋友嘅,今次我比"汪汪"佢70分,有30分係扣佢唔肯比我

係佢個口入面爆嘅!鍾意比條人地含嘅朋友,真係唔可以錯過識

得大力金剛嘴嘅"汪汪"呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  76.67%

一星會員

你条撚样。。。

升級  97.04%

二星會員

恭喜沙兄卑人吹爆

前日去中山都卑个靓女吹爆左,不过仲做多次一次。

338人仔。
我不帅的,不要爱我

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

哼!我唔信!我最少可以捱1分半鐘!

WET 仔 == 單拖探險家

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
爭咩吖,邊個夠我快
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  8.89%

二星會員

我爱口爆!

升級  73.33%

二星會員

E,,,有貼士喎,,,

升級  56.67%

一星會員

吹爆正喎

升級  13.33%

二星會員

感觉很不错 ~~

升級  1.85%

二星會員

So SO 啦!!一般而已不是我的菜

升級  60%

一星會員

不错 呵呵

升級  14.52%

四星級會員

等看表演

升級  90.92%

三星會員

請問你等睇乜嘢表演呀?
審判日將至,我們無一幸免...