查看: 481|回復: 3

[飛 翔] [hion報告]【飛翔】大波水頭充兄·88號

升級  99.17%

三星會員

見而家啲食店都好番生意啲,佢哋就話係返國內熱潮已經過
好多人都支持番本地店,我就從來唔北上玩嘅
我聽啲有北上揼骨朋友講之前北上揼骨
食個大餐都要七百幾,再加其他嘢成千蚊
加埋搭車來來回回就仲貴過香港好多另外就係時間
咁我哋呢啲有老婆仔女仲返緊學
都係放工或者返緊工去一轉
有時就話同朋友老細客戶去食飯,咁就梗係順便揼個骨啦
係咁樣先可以抽到時間揼骨,北上更加唔會亦無可能亦唔需要
香港都有大把好嘢食啦
今次要分享下呢個佐敦飛翔88號
相熟男女經理都有推介過佢俾我
今次就一親香澤喇
樣貌:8分,相頭中上,近30左右,後生女吖
波波:9分:挺挺厚肉罅深湯碗咁大,堅挺彈性足,真波,淺啡中暈
身形:8.5分,唔矮,中型偏瘦,都稱得上走肥,皮膚滑滑又白白
服務:揼得OK中力,前奏足,騎夠主動熱情,輕碰即出水,而家張天賦首新歌叫小心碰頭,又係同前作小心地滑都係黃偉大填詞,同呢個飛翔88號見面碰頭,梗係要摸下佢個蓮頭,之後就輕易出晒水,所以就大家要小心地滑囉,我係咁易手指動下就出水,騎又係好功夫好騎藝,慢慢蠕動再緩緩加速變打樁,有收音,輕易考獲車牌,倒倒帶講番佢前戲就rpp先啦,溫柔舒服,波地已經令我抖不過氣,錫兩點再洗乾淨我個車底,波又好玩腳又滑,所以係俾佢好高分同埋一定返食

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

見到好多人都話88正,一定要去會一會佢🤭
回復

升級  99.17%

三星會員

小彭 發表於 2024-10-10 01:14
見到好多人都話88正,一定要去會一會佢🤭

咁就熱切期待你返嚟的報告喇
回復