查看: 697|回復: 6

[浦 東] [似有若無報告]【浦東】食兩餐加留睡做女主角·38號

升級  5.17%

三星會員

食兩餐加留睡38號做女主角

旺角揼骨就係呢度好,就係有遮有擋行去奶路臣街就有港鐵搭,無巴士都無緊要,打風都唔怕啦,玩夜咗就直頭留喺度瞓埋,睇陣波到攰就入房瞓,當然就梗係食飽先入房,擦擦牙瞓覺講聲幾點叫醒,不過我都無叫morning call,我就鍾意自然醍,又唔使趕返工,結果呢晚就係喺呢度瞓埋,地點係旺角新興9樓浦東咁當然就臨瞓前放低家用,無謂唔記得俾家用瞓瞓下俾人叫醒俾家用吖
今次介紹嚟呢位38號佳麗,後生青春文青味無撈味,清秀型,亦係瘦底型,靚樣中波中等高度,走肥,手指甲加腳趾甲都有塗色,有打扮,有手摙有頸摙無戒指,係幾識打扮喎外型都真係好掂,摸上手佢對腳啲皮膚都滑滑咁,隔衫驗佢騎樓都係幾好手感
揼揼骨,踩踩背推推油,下半場開始就展開佢手搲掃攻勢,慢慢地喺我身體上全身緩緩推進全身漫遊,所到之處好廣泛,慢掃到快攻,一樣係咁爽過癮,好快就令我全身都飄飄然,有幾下直頭係攻到上喉嚨爽到一個點係我忍唔住要嗌出聲,另一樣忍唔住當然係細佬俾佢雙手手指同指甲帶動下就遜即變硬啦轉過嚟就享受佢中波型波餅,相當舒服,再錫錫兩點肚同腳同底底,然後就用油升空喇,我就梗係手不停上下其手,一手驗騎樓一手玩鮑鮑,好自然我就感受到佢兩點有生理變化,妹妹就變成喊包啦,完場我就搞到佢成手都係啦,細心清潔完,佢出去洗洗手,再返嚟同我摸手摸腳,我對佢對腳特別鍾情,因為夠滑囉,夠鐘我出房
之前入房就喺休息室食咗個飯,有蒸魚蒸排骨加個菜,一碗白飯,另外一碗濕連渣,完場出番去就再食宵夜,餐肉粒炒蛋出前一丁,都係再飲多碗湯,沖涼擦牙開locker放低家用同俾埋locker仔貼士,我就睇多陣波去埋洗手間就攰入房瞓,唔使佢morning call瞓到自然醒

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  1%

三星會員

有靚女陪你又揼又玩再升空,仲食飯食宵夜,瞓埋覺,真係汁都撈埋,抵到爛。
回復

升級  60%

一星會員

elsa168 發表於 2024-9-8 20:35
有靚女陪你又揼又玩再升空,仲食飯食宵夜,瞓埋覺,真係汁都撈埋,抵到爛。 ...

好似個個師兄都係升空喎!冇人報告開大又如何!
回復

升級  5.17%

三星會員

南叔叔 發表於 2024-9-8 23:01
好似個個師兄都係升空喎!冇人報告開大又如何!

有啲女多搵佢幾次
就有送大
回復

升級  60%

一星會員

似有若無 發表於 2024-9-12 10:40
有啲女多搵佢幾次
就有送大

只有如此機會嗎?別無他途?
回復

升級  33.33%

一星會員