查看: 823|回復: 2

[新龍觀] [似有若無報告]【新龍觀】新女綠色環保大使·60號

升級  5.17%

三星會員

刺激吖..香港運動員唔係垃圾..呢個李麗珊名句再次成為熱話
咁快已經今屆零的突破..仲要係金牌..雖然就唔係好明賽制
江旻憓要一日由初賽打到尾..但決賽就喺皇官咁靚嘅賽場
仲要人哋法國總統諗住主場女將可以揮低我哋香港江旻憓
結果係香港今屆第一金..陸續有嚟啦仲有朗朗衛冕不過何詩蓓就係得兩個銅牌
加埋已經26歲下次30歲可能就未必再玩可能退役
當晚一點三左右..江旻憓入到決賽..又唔知點解要同日打埋決賽
要等到3點半喎...咁咪照等囉..打下機食個宵夜喺屋企
睇完都四點幾喇..加埋啲訪問重播頒獎
都值嘅
咁呢間佐敦新龍觀啲新女都係陸續有嚟喎
而家睇今屆奧運舒服好多..起碼唔見好似3年前東京奧運又要入隔離營
啲傳媒工作人員都唔使戴口罩..上次2021年奧運我都有去桑拿睇奧運
不過唔少師兄同某啲女都仲戴口罩..其實我都仲有戴口罩
不過主要都係搭巴士地鐵搭lift戴..其餘時間盡量都唔戴
而家揼骨都唔戴啦..之前講陸續有嚟係新龍觀又有新女喎
呢次係60號碌鈴...大波野性風情萬種型
戰鬥格大食格...一睇就知佢唔嘢少
唔少得就入互相抽抽水..好快已經入晒局..迅速又遜即已經破晒冰
攬完摸完就揼骨..都揼得下喎60號
玩下全身搜索咁啦..手指搲搲掃掃髀罅股罅頸耳腳板
背部乾身body正面都係..錫linlin洗下車底..大家望望笑笑口
60號就一如其他新龍觀場內其他骨妹一樣嚟個意想不到但又意想得到嘅環保演唱正呀喂
觸電咁爽尤其係對我老二頂部打晒圈咁轉圈
大大啖無留口...唇加齒再加脷不斷打圈
年少我就肯定忍唔住...我都試過年少時俾囡囡唱到爆軚
咁年紀大啲就控制得好啲..但都難敵佢咁好技巧
都係叫佢披甲上馬..60號嚟個女上騎馬
我就隨時on call準備接戰...結果三幾分鐘後我都係忍唔住
推低佢嚟個男上再男後..再過三幾分鐘我就真係細佬受唔住嗰種壓逼感
大大量咁派大大份軍糧俾60號喇
講刺激感加新鮮感呢個新龍觀60號真係無敵...唔返食都唔得啦

回復

升級  1%

三星會員

有冇得車?
回復

升級  73.58%

三星會員

回復