查看: 4690|回復: 4

[京 華] [WMB363]【京華】大波貴婦·蓉蓉

升級  5.5%

三星會員

[WMB363]【京華】大波貴婦·蓉蓉
http://sn11.cc/thread-2248108-1-1.html

見京華呢個場既報告唔係好多,所以今日就出一個蓉蓉既報告,貢獻一下。

相頭:7.0/10 係一名順眼既貴婦。頭髮放落黎會仲好睇。年齡我估40左右。指甲油好靚。

身材:7.0/10 158左右高。大真波嚟,應該有D cup。手感好好。皮膚都好滑。囉一美中不足係有小至中腩。但我掛住望佢對大奶奶所以無所謂。加上我鍾意有啲肉地微胖型。

服務:8.5/10 有洗囉椅洗屁股。吹功中上;我估應該可以69,但我唔奶西既,我就輕輕摸吓佢隻鮑魚仔。帶袋果陣有啲痛,蓉蓉話個袋太細。先黎女上,視覺一流,望住對大奶奶Fing  吓Fing 吓。然後男上完事派彩。服務態度和招呼都幾好,用心服務,令我有賓至如歸感覺。

傾閒計果陣問佢識唔識得游水,佢答我識得游水同跳水,以前仲係國內既跳水隊,如果跳水運動員都好似佢咁大波,我會好鍾意睇跳水運動。

推薦,值得一試。

註:WMB363-京華/怡春/金帝/美妙/雲來/浪漫/鳳城
Superadmin

回復

升級  1.48%

二星會員

順眼既貴婦 D cup大奶 要試下
回復

升級  57.78%

二星會員

跳水隊? 對面對野唔會影響地心引力嗎?
回復

升級  33.33%

一星會員

乳頭大唔大?
回復

升級  83.33%

一星會員

多謝師兄的介紹

回復