查看: 5667|回復: 10

[鳳 城] [Jim838報告]【鳳城】超大波·小小

升級  9.92%

三星會員

[Jim838報告]【鳳城】超大波·小小
http://sn11.cc/thread-2248081-1-1.html

今日執到隻雞約左小小,準時到達係樓上坐底等。可能之前有客遲左,夠鐘都未見小小出黎,跟住佢一出黎就聽到佢同鐘房講想食少少嘢先,原來我去嘅時候係下晝四點幾佢連飯都未食。咁鐘房就叫我入房等佢,等咗10分鐘左右小小就入嚟。

樣靚身材正,對波就黎跌出黎咁,15x高,有肉地,真波,我諗都唔止F級,小弟可能見識少同埋手掌細,呢對波真係我揸過數一數二咁大,我要一對手先渣得晒。胸奴人應該會好滿意!
沖涼有輕輕波推,但無水簫,小小有問我想喺沖涼房做冰火定係出去先,我就話交俾佢決定啦,因為我想比佢自由發揮,反正呢一刻我嘅焦點淨係喺佢對波嗰度。乾身出去做背有驚喜。小小把口真係幾得,錫得好舒服,無毒龍,反轉正面錫我兩點錫得我好痕,一路慢慢錫落去做埋冰火,小小係溫柔慢慢吹果款,唔係用力同速度快,我個人比較鍾意小小呢款,吹到半路,我坐起身一路揸佢對波,佢就一路吹,我個身體都有郁下,感覺上就好似屌緊佢個咀咁,佢都無詐型。當然我都係慢慢郁,各位師兄唔好誤會我可以好似AV咁屌咀,費事一陣又話我有你冇。

吹到佢攰就上套,可能佢真係新做仲未習慣,本來我想先做女上睇住佢對波彈下彈下,不過佢就問可唔可以瞓低,佢話佢坐喺上面唔係好識郁,既然係咁就等我發辦。男上先慢插再加速,插到想射又可以慢落黎,插左10分鐘左右我都有啲攰想轉下位就叫佢狗仔式,跟住先發現佢pat pat冇乜肉,不過佢跪低,雙手做狗仔嘅時候,對波係大到貼住張床,我係後面入再伸手揸波,玩弄夠就轉番男上派貨。

出完佢主動拖住我好似女朋友咁傾下計,連套都唔記得幫我除。傾到夠鐘就沖涼走人。

淨係計對波,我覺得一定要試同無跌錢,加上有服務,唔會黑面。 好彩今日執到雞,我諗要約都難。

註:Jim838報告-鳳城/太子/怡春/來閣/金帝/春秋/美妙/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

升級  1.48%

二星會員

請問什麼年紀 ?
回復

升級  4.81%

二星會員

biden 發表於 2024-7-11 19:22
請問什麼年紀 ?

師兄真係一語中的!
回復

升級  86.17%

三星會員

biden 發表於 2024-7-11 19:22
請問什麼年紀 ?

3中至尾
回復

升級  18.89%

二星會員

以前果個小小?
回復

升級  33.33%

一星會員

年紀不小
回復

升級  37.78%

二星會員

請問肥唔肥膩
回復

升級  9.92%

三星會員

Aa123456 發表於 2024-7-12 12:10
以前果個小小?

不是
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  37.78%

二星會員

試咗;唔係以前嘅小小
回復