查看: 3851|回復: 8

[鳳 城] [chanderek]【鳳城】斯文好反應新女·KK

升級  27.5%

三星會員

[chanderek]【鳳城】斯文好反應新女·KK
http://sn11.cc/thread-2247973-1-2.html

有新女又係趁新鮮試咗先講,晚班女照預約,入嚟報以甜美笑容配黑裙,斯文不太性感,標準高度有肉地但唔肥,應該係真C波,先抱抱再輕車至中車,唔錯…冲涼BM非常到家又舒服,邊車之後再加冰火水簫,樣樣都做得好好,上床講明冇毒龍同口爆,我冇所謂,佢邊車邊吹簫真係好舒服差啲被KO,到我招呼佢,啜波加食妹妹,非常敏感反應極大全身抽縮,佢好似未試過咁樣比人瀨鮑出真水,下面好似修過毛,插入後佢叫到拆天比佢八爪魚攬實,佢話第一次做呢行,希望下次做得更好,全程半白話半普通話,嘗新可以一試,聽教聽話,最重要有車牌,69又非常享受,下次再試下有冇進步。

註:chanderek-鳳城/三川/怡春/多港/來閣/金帝/春秋/美妙/雲來/金田/翡翠
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

升級  33.33%

一星會員

年紀如何師兄
回復

升級  27.5%

三星會員

應該30頭
回復

升級  2.22%

二星會員

師兄,我唔知你是真報告還是別有用心!我之前出個報告,永不返食,40有多,肥.有腩,冇服務,冇車冇69,講嘢又串,佢話冇提供呢D服務.下次要呢D服務同鐘房講.全程冇交流.
回復

升級  27.5%

三星會員

返睇翻原來你曾出過負評報告,佢入嚟好有禮貌講唔做毒和口爆,但水簫,冰吹,床上瞓喺我旁邊吹得非常好而且吹係有花式的,我有車佢,佢亦好享受而且過程中不停爬上嚟要求再車,佢唔似服務我係享受緊,有可能佢對唔同客人係唔同反應,好似如果book左件豬扒硬食我都黑面草草了事,靚女我都招呼返佢
回復

升級  2.22%

二星會員

我自問出過幾份報告,有讚有彈,十分客觀,你亦可睇返之前第二個師兄關於佢嘅報告,下面有些留言.可能宜家改善咗.但點都唔係30頭,仲有一樣野,唔好話各花入各眼.佢真係唔係靚女!
回復

升級  27.5%

三星會員

我冇話佢係相頭組,食樣就搵番阿信,甜兒,小龍女,仙迪,應該啱你,唔得唔好話我,我冇book過,我只要順眼,服務唔錯的,我覺得似30頭冇話檢查過佢身份證
回復

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復