winning11

查看: 2308|回復: 8

[雲 來] 首發:[二連報告]【雲來】N娜

升級  51.11%

二星會員

首發:[二連報告]【雲來】N娜
http://sn11.cc/thread-2244197-1-2.html

囡囡: N娜
年齡: 40+
樣貌: 7/10 一定唔會彈,後生個陣應該唔錯幾靚
身材: 白白淨淨,睇落去成個身,整體身形都幾好
波路: D左右,都算係大波系列,加埋個身去睇其實成個形好靚下
腿部: 正常
周感: 正常
過程: 問左番9點,book左早到,等左一陣。囡囡入房主動破冰講野,互相抽水解甲,之後叫我入去沖身房等佢,佢就係度慢慢鋪床。
同佢講話想2Q同口爆,佢就話自己唔識,會盡量試下。
沖涼真係沖好耐,最後我係沖身房直接黎一Q先。
沖身後出去,問我玩唔玩nuru按摩,咁未試過我就試下。利申,我從來都玩過,唔知佢既手法同方法係咪正宗既。對於我黎講,呢part係驚喜,覺得好正好舒服,搞左一大輪之後,叫佢吹啦,佢就話要沖身先,沖完出黎都差唔多夠數,都叫佢吹多幾下,到最後話想要,正想上套之際,就啱啱好響鐘.最後都係無完成第2Q,沖身過水算。

服務: 7/10. 吹功算可以,未到大師級,各方面都用心服務,好笑容,食服務一定無得輸
投入: 8/10 成日都話想要,交足戲
返食: 可考慮,食大波服務既,同場計我只會比第三佢,但可取係nuru個part,未試過咁玩,呢PART比佢第一~個人黎講覺得好正

PS: 聲稱自己新做,之前只係做按摩個D,睇落都似。廣東話都識講,但未算好好。佢套BAR幾靚幾正,着住玩都一流其實,如果只玩一Q,應該夠做有找,其他野整體都好好。

註:二連報告-雲來/金田/浪漫/三川/來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  38.15%

二星會員

有無車牌?

升級  43.33%

三星會員

師兄,囡囡有冇69和大車?

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  73.33%

一星會員

玩 nuru 有冇素股磨? 車牌69有冇?

升級  80%

一星會員

中超?

升級  51.11%

二星會員

一次過回覆上面既師兄

我無主動車佢,佢亦無主動車我, 車方面我唔知
69我都無玩,我估有
冇素股磨
100%真波

升級  40%

一星會員