winning11

查看: 909|回復: 5

[星 河] [happy2000]【星河】戰鬥力強·YoYo_93號

升級  17.12%

四星級會員

原來今日係2月29日
四年一次,無留意到添
應該延遲一日即係今日去揼下骨
結果係擒日出動咗,去咗佐敦星河
下畫或者全日都係財爺講財政預算案
無乜新意無乜糖派,真係佩服現場啲人
要聽足幾個鐘,仲要坐定定喎唔好俾人影到打喊露
又唔可以玩手機,不過而家啲手機有啲螢幕貼係可以避開鏡頭反光的
就算俾人影到撳手機都可以話係回覆助理,咁又拗佢唔贏喎
所以擒日喺星河休息室都唔想坐太耐,對住無乜新意無糖派嘅財政預算案,又無派消費卷俾我哋揼骨,早早入房真正搵骨妹開心下好過

介紹嚟93號YoYo,我即時諗起有師兄講過佢係自備震震情趣物喎
入到房見到真人,佢係有打扮,微妝短裙低胸小背心仔
話有青春活力又有,話佢姣到出水又得,典型雙面人樣樣有啲
我覺得係正常男人都唔會彈鐘要求換人果種囉
都幾嗒得杯落,波路強,走肥
揼下一大輪加鐘,做主菜前的前戲
出手出波出嘴出妹妹
rpp上佳摸勻全身,大波玩泰山壓鼎,出嘴舔身體我各處當然係演奏洗車底
出妹妹磨我髀棍邊,然後就嚟個大騎特騎
咁我有問佢係咪有自備情趣物,佢話如果我鍾意玩有呢特嗜好
佢話佢可以返技師休息室攞喎,仲話充咗電無需等
我笑笑話唔使,我係正常仲有功課交嘅男人,無需呢啲輔助品
我的兵器仲用得著,有料到,唔使靠幫手

就係咁樣我就同93號YoYo嚟咗個蜜切又極限嘅合體,互有主動做領袖大家不落下風,佢多水大聲叫好享受,我細佬都得到最大滿足,出咗勁多貨,搞到今日呢個咁特別日子四年一次的2月29日又想連續兩日食93號YoYo添

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

請問師兄加鐘即是加幾多分鐘幾多錢呢?

升級  17.12%

四星級會員

南叔叔 發表於 2024-2-29 23:12
請問師兄加鐘即是加幾多分鐘幾多錢呢?

我無要求到加鐘喎
40+40分鐘左右
七舊幾家用

升級  60%

一星會員

happy2000 發表於 2024-2-29 23:27
我無要求到加鐘喎
40+40分鐘左右
七舊幾家用

哦!

升級  17.12%

四星級會員