winning11

查看: 1122|回復: 4

[新龍觀] [cruz報告]【新龍觀】連玩兩晚·78號

升級  36.52%

四星級會員

年尾年廿八同年廿九都去咗揼骨,係同一條女,係新龍觀78號晨早已經收爐,不過做嘢公司安排喺年廿九食團年飯
咁我連續兩日都係搵番同一條女,年廿八揼骨係指定事,第二日飲大兩杯自然又骨癮起,大致兩晚都係相同經歷,年廿八早啲下畫六點幾,年廿九就飲大幾杯,撳手機搵番佢電話,因為年廿八已經做完佢順便抄牌,果然第二日就用得著,又咁啱係佢做完上個客到我,我入場佢出房,咁佢梗係沖個涼乾淨啲先做我,而我就成身酒氣,當然又係要沖個涼,碌袖葉沖涼,意頭嘢啫,等於而家過年聽電台睇電視節目,搵啲師父嚟講嘢,又或者主持人講星座生肖屋企風水,都會帶定頭盔,「風水命數純綷趣味研究,並不鼓吹迷信」,碌袖葉呢啲嘢純綷都係意頭嘢,等於買唔到碌袖葉都買支碌袖葉味嘅沐浴露喺屋企沖涼咁囉
人物係新龍觀78號,呢間場嘅後生女,大對導彈,樣好,斯文女,係個樣斯文咋,件衫少布到震,無肥膏係對嘢好大,外睇都係C或D,解甲都係差唔多,34上圍呎碼,第一日初初少少隔膜但好快已經破冰,第二日就更熟晒熟透啦外型係幾掂身形都掂,骨技按肩按背按雞翼位加膊頭,開背呢下動作難佢唔到,以為年廿八揼完鬆晒,事實又的確係鬆咗,不過年廿九又飲咗酒,俾佢撳撳揼揼又有啲位又攰番,應該係酒意飲酒後人會攰啲,兩日都揼得幾好喎
而佢就揼揼下都鍾意抽水,掃下髀罅玩下飛行動物掃下蛋,總係搞到我硬硬哋初起反應,又搞到我忍唔住要玩手囉,由佢滑滑大髀摸上去,一嘢扯低佢底底,輕碰佢妹妹外圍,等佢都享受下先,但我又唔心急喎,佢半搞我而我都係半搞番佢囉,加鐘後,就唔使隱隱晦晦,明刀明鎗啦,開始正宗rpp,相當好手勢好勻循每個位都細心R,頸到腳上番我肛門三角位前前後,再出嘴慢慢錫頸錫背錫我股股即係玩獨隆,再舔髀罅蛋蛋,轉過嚟就錫lin錫嘴洗底再唱歌演奏,以為佢會開始上馬,但又再用對大型重型咪咪壓落嚟搓磨一陣,大騎樓自然係爽到一個點係我心跳會加速,口發出聲,再抖大氣,果然唔講得笑,到開波,佢妹妹帶嚟陣陣壓逼感,較好位就慢變快,再趴落嚟錫lin再錫我嘴,無錯,年廿九嗰晚佢係Feel到我飲咗酒,我又無事前記得食香口珠,咁少少酒味無影響我同佢深車,佢愈搖愈急叫聲愈大,都幾濕潤,第一日我係有換位,年廿九就無轉位,一係就佢打樁一係就我向上頂,加埋全程幾乎無停過車,自然係快感多啲又快啲出貨,雖然只係事隔廿六至廿七個鐘,但都係兩次都放咗好大堆貨,而家聽睇緊跑馬,初三唔拜年唔出街,但都心思思聽晚又再搵佢開年囉

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  33.33%

一星會員

係唔係環保吹

升級  36.52%

四星級會員

對啊,,,,,,,,,,,,,,