winning11

查看: 4241|回復: 8

[雲 來] [Jim838報告]【雲來】2x歲後生女·Water

升級  7.42%

三星會員

[Jim838報告]【雲來】2x歲後生女·Water
http://sn11.cc/thread-2241365-1-1.html

千辛萬苦終於約到雲來長Full Water

今朝一早打開網頁,見到Water上牌即刻打去約,約好之後再睇咗啲報告話Water係肥妹仔,但基本上一出就FulL,中伏嘅機會都唔大嘅,所以對條腰就冇太大期望,主要期待嘅都係佢對波。

準時到達Water好快就入房,第一眼望下個樣四四正正,有化妝,喺街度會及吓嘅,似係零零後,皮膚唔錯,無乜公仔係先。入到房會幫我除鞋除襪,呢一點加分,好少女會咁做,仲要係後生女。 之後佢鋪床我就除衫入沖涼房,等佢搞掂之後入嚟就待浴,沖涼有水簫,但冇乜特別花巧嘢,不過不失。到出返去做背先嚟幾下事前按摩鬆下啲骨,跟住就用佢嘅王牌武器幫我波推全身,佢都知呢個係佢嘅必殺技,所以佢嘅波推係由我條頸一路推晒全身,直到去小腿腳眼位,呢一個服務又係我未試過嘅,大部份去到膝頭哥就會停,但係佢係主動合埋我對腳跟住繼續波推去到腳眼。最後推完背脊就喺我耳仔細細聲叫我「BB轉身啦」 把聲係好挑釁嘅,轉身之後,又用佢對波請我食波餅,錫Lin再落去含,唔算吹左好耐,吹嘅期間佢都主動擺pose俾你六九或者指插,但係我對手專注喺佢對波度,所以都唔得閒做咁多嘢,都吹到咁上下就上套,佢仲笑笑口話驚唔驚壓親我,不過我都有返咁上下斤両,絕對應付到!先來女上,坐咗一陣果然係青春少女,連下面都緊致一啲,周感好好,跟住就換咗個姿勢 後入power fuck 咗佢一陣,吖到好大聲好似好爽咁,轉正面舉高對腳頂到最深深處,我一路搓佢對波就一路頂,望住佢對波彈吓彈吓簡直就係三重享受!到最後再轉女上俾佢騎爆咗。完咗之後佢攬住我喺床到休息咗一陣直到夠鐘我就叫佢自己換衫走先,我再休息一陣先沖身走人。

指壓黎講佢呢個年紀嘅可謂少之又少,咁大波嘅又係少之又少,不過佢係肥妹仔嚟嘅,如果唔可以食肥膩嘢嘅師兄,建議自己衡量一下。
服務除咗毒龍,基本上應該做嘅都做齊,但係明顯技術不及其他姊妹咁好,勝在後生,full 得咁緊要緊有佢嘅原因,所以各花入各眼。報告完畢!

註:Jim838報告-雲來/浪漫/鳳城/太子/怡春/來閣/金帝/春秋/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝哥哥支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  2.59%

二星會員

後生多水^^

升級  40%

一星會員

肥妹仔

升級  4.81%

二星會員

又係紅牌!非常難約!

升級  4.81%

二星會員

仲話係後生靚女!實在非常難約。

升級  33.33%

一星會員

咁難約就唔約喇