winning11

查看: 4281|回復: 2

[指壓投訴/負評] 負評:[cary7] 呃飯食·66號

升級  9.25%

三星會員

翡翠66號

囡囡: 66號
樣貌: 7/10 無化粧,少似林熙蕾老版,良家婦女look
身材: 5/10 皮膚鬆又啡,少肥
波路: 5/10 A波黑lin少暈
腿形: 5/10 唔幼
周感: 6/10 少毛倒三角鮑,周感少闊
過程:

囡囡望落有啲似林熙蕾,又見佢幾純情咁,於是比佢呃左入閘,囡囡唔識講野,侍浴無水簫無BM,捽佢lin格手話怕痕,心知不妙,上床又話唔做毒,直接瀨lin同吹,比捽鮑嘅,但係唔夠5分鐘就話上套,我話咁快,要求69又話驚好易病,結果細佬都軟埋,佢唯有死死地氣再吹多陣就騎上嚟,趷幾下轉男上,我照啜佢lin快快脆派彩。

服務: 2/10 兩味,無毒無車無69,仲要格手,真係屌佢老味
投入: 5/10 屌到佢出晒汗囉
彩蛋: 無
足鐘: 25分鐘都無出房
返食: 370,不返食,條囡呃飯食,跌左當做善事,又比某位人兄啲膠跣左一獲。

升級  25.42%

三星會員

我睇完你呢份,即刻去搵左果份報告睇。好簡單,睇真d個post history,佢每一份報告都係呢個場。

升級  9.25%

三星會員

ianchow107 發表於 2023-11-30 19:45
我睇完你呢份,即刻去搵左果份報告睇。好簡單,睇真d個post history,佢每一份報告都係呢個場。 ...

師兄是智者