winning11

查看: 8446|回復: 5

[鳳 城] [Lauonchun]【鳳城】阿信 (新人帖)

升級  70%

一星會員

[Lauonchun]【鳳城】阿信 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2237523-1-2.html

囡囡:鳳城阿信
相頭:似越南mix 幾靚女 好好笑容 又開朗 完全係唔會彈個隻 8/10
身材:中超 但無傷大雅 有波有籮 個肚有個紋身
聞名不如見面有幸約到阿信 佢真係好後生 30中到
皮膚又好 一入到去係咁讚我靚仔 我話你都好靚女啊 我話你好似我個fd 我話差啲認錯人 大家就照除衫沖涼 入到去佢都好好禮貌問你 d水啱唔啱啊 我話ok啊 跟住沖到咁上下 佢開始上下其手又磨又 又用對波幫我夾 又用個蘿黎磨我太好服務啦再加上佢係幾靚女 少有到出到嚟玩佢開始含又含到我忍唔住佢 佢即刻同我69 到佢濕晒 再叫佢瞓低俾我 好好好似飲緊水咁 不過無指插 我話差唔多啦咁佢幫我戴套就做啦 佢都算緊啊 其實可以話唔敢入得太盡 插到佢面都紅晒 我話你面紅個樣仲正啊跟住唔知係咪搞得耐 直頭感覺到有啲乾 我就開始無咩Feel 之後佢話痛 話幫我含啦 雖然佢真係含得好舒服 但真係無咩感覺 最後佢含到夠鐘我都出唔到 我話唔緊要啦 係我問題姐

返食:約到實會

註:Lauonchun-鳳城/金帝/春秋
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  70%

一星會員

Yuki 發表於 2023-10-18 18:28
多謝哥哥的報告!

唔使客氣

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  70%

一星會員

荃荃 發表於 2023-10-24 10:03
多謝哥哥嘅支持同報告

唔好客氣啦靚女