winning11

查看: 6591|回復: 13

[三 川] [aajkwong]【三川】似李C雅·茵茵 (新人帖_有圖)

升級  73.33%

一星會員

三川 茵茵 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[aajkwong]【三川】似李C雅·茵茵 (新人帖_有圖)
http://sn11.cc/thread-2228281-1-1.html
註:茵茵 通常返 10:00-20:00 / 155cm

有圖有真相

內外兼備似TBB李C雅·茵茵

平時我都會係BOOKING, 前日就想試下傳說中既佛輪, 佛輪真係好講人夾人同運氣.
TARGET 上去三川, 上到去都幾FULL, 等待佛輪.

官方介紹
茵茵~偷食少婦.外貌標緻.白滑中波.柔情似水.善解人意.服務到位.貼心.

年齡:三尾
樣貌:感覺好熟口面, 到我走左我先SEARCH下似邊個, 怪唔之得, 望落好似TBB既 李"C"雅
身材:瘦底, 微腩,C波
周感:  窄 (每位CHING粗,幼 不統一. 只限自己感覺)

佛輪開始, 第一個入嚟係茵茵, 第一眼順眼.
但人係心思思想再睇多個, 第二個, 好似係新人, 不過唔開名. 有D老態. 所以我都有禮貎講聲唔好意思.
最后就茵茵進場.

首先, 各自解甲, 見到茵茵都好注重衛生, 會自備個人清潔用品, 值得讚!
入去一齊沖涼, 都係清潔得好乾淨, 同佢傾開, 茵茵都對皮膚好D. 梗係自備. 難怪皮膚真係滑. 皮膚似廿尾, 算KEEP到.
無BM, 只洗下車底, 再黎水簫, 差D走火. 水簫感覺好爽, 再跟口啜兩粒蛋, 好似好ENJOY咁食荔枝. 我即刻叫停, 出去先慢慢玩.

到主菜, 先黎做背,小弟唔喜獨龍, 所以講左走獨. 慢慢鍚全背 由頭鍚到落腳位, 再用手好以扮蜘蛛咁周圍係背位行.
轉身一翻, 慢慢鍚全身 由頭鍚到落腳位, 再騎上嚟磨. 小車.
再黎洗面奶, 值得一提對奶真係好滑. 吸手, 粉啡LIN, 好軟熟. 一路洗面, 一路玩奶都玩左兩分鐘.
之後吹簫, 頂! 又黎啜荔枝 啜到 鼠鼠聲. 夠了.
轉 69, 茵茵不停咁 ENJOY食蕉啜荔枝, 我就食下妹妹, 無味, 無反片, 一邊食, 茵茵就UN 妹妹埋黎, 食到係咁出水.
到上套, 茵茵話小弟好粗, 個套好難入, 要雙手掹開個套先戴到. (心唸, 係唔係同個個都話粗大)
洗黎女上,  男上, 狗仔. 周感好窄. 而茵茵叫到好似救命咁. 而妹妹濕到淋晒. 三招都做咗廿分鐘. 有D累. 我叫停.
狀態今日唔好, 尋晚可能夜訓.
我叫茵茵打出黎, 茵茵一邊打, 一邊UN我食波餅, 我不停咁食奶, 奶真係好滑. 最后SHOOT左去奶面, 仲用LIN 磨多半分鐘. 好L爽.

再去一齊沖涼, 又係好注重清潔, 讚.
電話第一次響, 咁茵茵就著衫, 撤退.

結論: 我個人會返食, 因為依家唸番真係好似李C雅, 如果當食明星仔. 唔錯. 對奶有排玩, 軟熟. (個人唔鍾意巨大化)
希望下次解鎖可以大車. 大車可以增加交流度.

註:aajkwong報告-三川
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  33.33%

一星會員

Tbb明星咁正 +大奶 玩乳交都好

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

感謝支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

等待驗證會員

似明星就真係誇大好多喇

升級  73.33%

一星會員

tommy33 發表於 2023-7-6 21:47
似明星就真係誇大好多喇

只係本人觀點,感覺。
另外 本人 只提過似TBB某人,無講係明星。

似乎師兄誇大左以為係明星,依家咩年代,仲明星。Artist! 藝人!

各人有各人的目測,你覺得誇大啫,你無親身睇過,就唔好評論誇大。

等待驗證會員

aajkwong 發表於 2023-7-6 22:49
只係本人觀點,感覺。
另外 本人 只提過似TBB某人,無講係明星。

食過5次唔知算唔算睇過呢?

升級  73.33%

一星會員

tommy33 發表於 2023-7-7 00:06

師兄。算睇過。

都係個句。每人觀點不同。

我目測覺得, 不代表各人的目測。
希望理解。

升級  25.93%

二星會員

tommy33 發表於 2023-7-7 00:06

其實每個人觀感,食後感受都唔同,師兄都食過五次,應該都唔差得去邊,我都要放入待食名單先

等待驗證會員

我丑但我持久 發表於 2023-7-9 08:52
其實每個人觀感,食後感受都唔同,師兄都食過五次,應該都唔差得去邊,我都要放入待食名單先 ...

我冇話茵茵差,只係想樓主唔好咁誇大話佢似邊個,講真係指壓對囡囡個樣貌唔好有太高要求,會玩得開心啲,我玩指壓時間大約10年左右,真係靚嘅都係得3個。

升級  80.67%

三星會員

3個咁少

升級  53.5%

三星會員

搵日去食吓先

升級  33.33%

一星會員

之前食過 的確係有少少似李思雅 但對波應該無C

升級  63.7%

二星會員

睇相身形就麻麻,況且都有幾長的年資,當普通指壓囡玩吓算吧。

升級  33.33%

一星會員

李思X隻眼夠淫, 睇相呢件身形都一般我諗都係指仔正常年齢果隻