winning11

查看: 6839|回復: 5

[三 川] [aajkwong]【三川】順得人·小S (新人帖)

升級  73.33%

一星會員

[aajkwong]【三川】順得人·小S (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2226301-1-1.html

事緣第一次去三川, 之前未去過. 都睇左好多報告, 都TARGET左 嘉欣,小S,美娜,Kelly
都想試下後生D, 所以就試95後小S

官方介紹
小S(新女)~95後,相頭組靚女,走肥,鄰家女友Feel,好招呼,必食推介

年齡:二尾至三頭
樣貌:感覺似廠妹Feel, 如加D妝, 會SHARP好
身材:骨感, 瘦底,A波

一去到, 由三川哥哥帶我去房,  一開房門, 已見到小S 係房.
一開始,小S 已經飛過來小弟度輕咀一下, 我都反應唔切. 個人呆一呆. 之後小S 好主動幫我除衫除鞋, 仲一邊除, 一邊偷桃. 我心唸, 有無咁緊火呀?
我同小S 解甲後, 就一齊入去沖涼, 有前后BODY, 水簫(個PART就FING FING下), 但感覺就一般. 值得一提沖涼細心. 清潔好細心. 係唔係粗身粗勢.
沖涼後, 就爬係床度. 等佢招呼我..錫背好舒服, 由耳仔慢慢錫到去我小腿位, 再由小腿鍚番去PAT PAT位.  我個人唔鍾意獨, 所以叫小S 走獨, 之後就幫我揼下背, 我都差D訓著左. 之後我就示意反轉PART 2.

反轉正身, 就一黎騎上嚟. 磨棍. 一邊磨,小S就話唔會入嘅. 但佢一邊磨, 好很爽. 已經硬過燈柱, 不停磨頭. 之後就 吹, 吹感真係一般, 同頭先沖涼一樣, 都係FING FING下吹. 無吸嘅感覺.
之後我問小S 可否69, 佢話OK, 我就無去鍚, 只係指玩, 都係咁出水. 小S 就不停FING 吹.
小S就話 唔好指卒, 卒到佢無水, 叫我鍚佢妹妹. 咁就錫妹妹, D 水勁出, 而佢吹吹下就投入咗.. 勁吸吮我細佬, 好爽, 我都差D 走火.
夠了. 叫佢上套, 先騎上嚟, 周感算窄, 佢一邊騎我一邊頂番上去...
再轉男上,小S 就幫我除套, 再吹硬D , 再入...

耐何今日狀態不佳, 加上落狗屎, 淋到成身濕晒, 所以都出唔到.
值得一讚,小S 都好好心機幫小弟再起機, 好努力. 真心覺得有HARD.
之後都聽到拍門聲, 都知夠鐘.
唯有一齊去沖涼, 我同小S 沖涼, 佢就不停幫我起機, 好盡力, 到最后俾佢係水中吹爆, 爆左之後仲吸吮多一分鐘..好很爽...
夠晒鐘, 我離房前,小S 渣多小弟一下桃. LIKE!

總結:小S服務樣樣足, 無西面, 有求樣樣做得到,最值得玩投入,可以返食

註:aajkwong-三川
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  63.7%

二星會員

本來想試,但幾位師兄的報告都說是瘦底Acup ,甘就不是我杯茶,所以不會約,留個其他師兄品嘗。

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  0%

二星會員

小S 就幫我除套, 再吹硬D , 再入...
難道可以環保?

升級  73.33%

一星會員

李老子 發表於 2023-6-25 10:33
小S 就幫我除套, 再吹硬D , 再入...
難道可以環保?

唔係。
都係除套再吹,
再用新套再入。
環入我個人不好。
安全緊要!