winning11

查看: 7386|回復: 9

[太 子] [kimberleycm93]【太子】爆乳貓娘·Cat

升級  11.11%

二星會員

[kimberleycm93]【太子】爆乳貓娘·Cat
http://sn11.cc/thread-2210525-1-1.html

返食報告

評分:8
樣貌:8 (好靚女,有d似前AV女優森嶋香織,目測30尾40頭)
身材:9 (40G巨乳,有d肉感)
服務:8 (認真、用心嘅服務)

星期四(27/10) 朝早10點等公佈名單,一見貓貓有返工即刻預約,原來今日收兩點,留返12點15分俾我。今次係第三次搵貓貓。

間房比上兩次更光猛。一開門,同上兩次一樣,貓貓都係咁嘅衣著,不過對奶唔似之前咁若隱若現,反而比之前更大,幾乎迫爆件衫,露出長長嘅事業線。貓貓問我點解唔wts佢,係咪想俾驚喜佢,差唔多三個禮拜冇見,攬下先,原來貓貓得知月事就嚟到,同埋好攰,所以收兩點。冇幾耐一齊除衫,嘩不得了,原本對奶已經夠巨,今次撞正生理期影響,目測超過40G,我都打咗個突,身形亦明顯較以往更肉肉。

吹咗一陣水一齊入沖涼房,貓貓對奶搽滿梘碌我背脊,然後攬攬,爽死,水中簫,摸袋袋,我又手痕幫佢lin下膊頭,從高俯瞰貓貓踎低又含又奶,一雙巨乳加一對肉肉大脾,條L已經硬到成條鐵咁。

抹乾身,我瞓起張床,貓貓奶我lin頭,一路向下奶,貓貓習慣企起床邊含L,我左手一直揸佢對奶,摸佢body,波不離手,同上兩次差唔多就唔多講喇。跟住夾腸,好軟熟嘅巨乳,我不斷周圍望分散注意力,怕俾佢夾爆。。屌佢之前,瘋狂咁車,兩條脷fat下fat下好正,佢手打飛機。

佢服侍完我,輪到我服侍佢。男上女下,一邊屌一邊奶佢面、耳仔同頸,互kiss,摸勻佢手臂、腰、肚,好豐滿嘅身形,對奶搖下搖下我又要貓性大發,搓圓㩒扁係咁揸,勁到兩隻手都揸唔晒,啜巨lin,波拍面、夾頭,有種窒息嘅感覺。我又借d倚一邊屌一邊摸佢陰蒂,好濕,試下味。我有打算口爆佢,不過我又唔係咁啱呢味野,所以最後都係加大力度抽插,冇幾耐派彩。

趁仲有十幾分鐘,兩隻貓瞓起床度吹水,我發現我地性格特徵真係好似,一樣咁神經刀(狀態時好時壞),一樣咁長頭髮(話我似女仔,不過好多人都係咁講),一樣咁情緒化,可能係緣份,一向神出鬼沒,返咁短時間嘅貓女,一個月都可以見三次。沖完沖食支事後煙,吹多一輪就夠鐘。

家用:390 (一點前早餐價)
足鐘:足45分鐘,唔會催鐘
感受:Cat》洋洋》Cat》洋洋…,梅花間竹式返食

註:kimberleycm93-太子/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

佢係大波 但我覺得服務一般 可能人夾人

升級  11.11%

二星會員

a1z9 發表於 2022-11-2 22:15
佢係大波 但我覺得服務一般 可能人夾人

睇人嘅

升級  56.67%

一星會員

VIP會員2022

試過冇服務不會返食

升級  11.11%

二星會員

樂奇 發表於 2022-11-6 11:57
試過冇服務不會返食

冇服務例如?可否再講解詳細少少?

升級  30.25%

三星會員

除咗大,佢真係幾hea。。。

升級  11.11%

二星會員

tony214214 發表於 2022-11-23 08:17
除咗大,佢真係幾hea。。。

講真390蚊,40G真波,樣又叫靚,冇隔手任摸任瀨,仲想點?

升級  33.33%

一星會員

好難約到

等待驗證會員

服務一般,真的堅巨乳

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝 Cat 的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡