winning11

查看: 5086|回復: 5

[龍濤閣] [我愛應采兒]【龍濤閣】無詐型無挑剔·102號

升級  61.5%

三星會員

真係成年無去龍濤閣,下晝玩番次先,時間係26號擒日下晝三點幾,咁即係日更或者中更女,102號係對手。

先重點講女,入房時102已經喺房準備好,床已舖好企定定等我,唔玩手機,淨係呢份態度已經要讚,N年前有女會食住煙等,近年有bg係玩住或者撳住手機甚至傾電話,呢啲行為當然唔值讚,龍記102就真係要讚。

外貌可以接受,30頭仲未到中女,佢個look又掂,房又唔暗有埋電視添,而且個look唔係薯妹唔係鄕村味,外表斯文長髮。

問我攰唔攰我例牌都話細路攰啲,佢報以微笑幫我放好電話鎖匙就叫我上豬肉桌,開個背都幾夠力都覺得佢有料到,坐住我pat pat壓住細佬感覺正喎,按一陣落地再按上半身,然後落下半身按腳,自然地一有機會或者個位就到,我隻手其實係雙手就潛入去探索下,一摸好滑二摸好過癮三摸就係入蕞林探索,102就話我再咁嘅動作佢會有高度潮漲,到時揼唔到骨~問我係咪想提早入下一輪動作???

結果我暫時停落嚟,都係認真揼埋骨先

時光飛快終於第二part,先嚟rpp,都無乜挑剔,好爽好舒服,基本功嚟架啦,個個bg都應該要識rpp,不過當然有高低,102就肯定係高手,轉過來佢先開始解bra,其實睇住佢解bra都係一種享受,C cup任嘴任玩,好快佢就扯了旗,我更加唔使講啦,我一早已經rpp後扯到行嗰種,佢趴埋嚟,我一邊就啜一邊就捏捏,又交換位,直頭102瞓低,我一邊車左手玩上右手撩下,即濕無嘢講

都係互動嘅,條女得條女又肯筅可以形成呢個姿勢,佢真係中門大開,佢問我想點嚟,我話隨意,結果掉番轉位,佢做番body唱歌,唱歌同時又一手掃我lin一手掃我圓形神經線最密集部位,三幾分鐘就唱爆咪了

無詐型,我對102完全無詐型,無嘢要挑剔。

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

多謝師兄詳細報告

升級  84.07%

二星會員

有冇得插囡囡?吹得禁正…

升級  61.5%

三星會員

winwingo 發表於 2022-9-28 16:44
有冇得插囡囡?吹得禁正…

手指有......細佬無

升級  33.33%