winning11

查看: 3308|回復: 2

[麗 晶] [devil報告]【麗晶】嬌小型超玩得·阿麗_31號

升級  50.67%

三星會員

擒晚無外國波睇我就去睇其他球類運動,順便自己做運動,當然係搵bg做下運動,事前熱身唔少得,就係拉筋同揼骨,女仔係麗晶油麻地啦,人物當然都係麗晶女運動員31號亞麗,不過夜晚去就通常飲一大輪先去,飲酒就唔一定醉,都知道擒晚過程,正如有啲人話酒只會飲飽唔會飲醉......

沖完涼半杯熱茶,又唔係靠茶嚟回魂,沖涼已經醒番好多,介紹31號亞麗俾我,細粒揼得樣好走肥窈窕係主任的形容,不過佢無講身材同玩唔玩得,我又無問。

咁等我親自證實下佢講有幾多成係真啦,樣係ok嘅,幾斯文,嬌小型小家碧玉型不是矮肥,細細粒容易食,而且係廟細燈籠大,圓圓吸手33左右,同佢身形比例係配合的,唔係巨乳型,但手感好,果然係細粒嬌小窈窕走肥。

揼係幾好手勢,啲力幾平均,有柔有重又識踩,推油當然唔少得,服務大路,都無乜挑剔,rpp溫柔細心,三角位前後啲筋位神經線位都係俾佢雙手細心呵嚄,最top最頂的部位當然係佢重點服務位置,捽得搲得好舒服,唔硬當然對唔住佢,返身過嚟佢就上嘢唱歌歌,女上當然係指定動作,仲要自轉90度再自轉90度,變成背對我又叫玩後推,我唔介意聽女人訓示,照佢意思囉,再嚟多兩三個位就派彩了,乜都醒晒乜都俾佢抽乾晒了

仲以為日更啲女正啲,今次俾我夜晚都搵到呢件31號亞麗都係啱玩又啱揼!!!!

升級  1%

三星會員

C兄,我不是貓頭鷹,唔知日更有乜揼得玩得囡囡可以⁵介紹?

升級  63.33%

三星會員

elsa168 發表於 2022-9-26 14:55
C兄,我不是貓頭鷹,唔知日更有乜揼得玩得囡囡可以⁵介紹?

我聽麗晶主任講,22糖糖,30阿美,31亞麗呢輪都好hit,再返嚟睇呢度啲巴打報告,都係正評多,可以try try