winning11

查看: 3439|回復: 3

[麗 晶] [不是校花報告]【麗晶】有明星相又玩得·糖糖_22號

升級  83.6%

四星級會員

上次去麗晶都兩個月前,星期幾去唔記得咗lu,做邊個就記得,係63號阿怡,當然係好得之女,今日又去麗晶,飲個湯食蘋果大場係坐得舒服地方大沖個涼都爽啲,今日仲剃埋鬚添

今次換上另一女主角,由63阿怡變成22號糖糖,上次係有女主任推介,二選一揀咗阿63阿怡,今次點都要搵下22糖糖先得

有點似黃山怡糖妹嗰種cutie甜,又有啲似林穎彤大面Bella嗰種可愛,稍細粒但有波有籮又唔肥

又係熱情之女,樣係斯文可愛cutie但都係遇男即變姣妹,即攬即送波餅雙手好唔規舉喎,呢啲女仔本來要打籮油,但我又受落呀,陣間先慢慢炮制妳~~~

咁都乖乖哋揼一陣先,佢有佢揼我有我慢慢享受,又果然係幾揼得下喎,中力得嚟有技術,又好心機

首先當然係佢rpp服侍我先,摩「師兄弟」龍爪手,又唧又掃又搲又捽又指甲轉圍,短時間由軟皮蛇變成龐然大棍,轉身佢就上套演講,又係高水準大師作品,古巨基喎大師作品,問問我夠皮味我話都夠了,再演講真係噴咪都似~~~佢上面試過,佢喺我下面又玩過,企喺度又有我抱佢衝刺又有,糖糖個甜樣真係會有種令人起勁的感覺,衝都衝都急密快啲,佢好似都好享受咁,無耐我就派彩了...

可以俾佢高分,識揼又玩得,係值得翻啅之bg

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  92.25%

三星會員

唔錯wor....

麗晶啲女係幾得下

升級  83.6%

四星級會員

世華 發表於 2022-9-25 20:26
唔錯wor....

麗晶啲女係幾得下

agree
孖Dee糖糖係幾索索鼻妹