winning11

查看: 3992|回復: 5

[新都會] [小飛俠報告]【新都會】可以列入返食名單·02號

升級  45.8%

四星級會員

今次食到好嘢,睇番呢度啲report又好似較少人講佢
但又唔係太新嘅女,可能係佢少返工??唔知喎總之今次就好滿足
人物就係新都會2號,呢次初次會面當然要同佢嚟個深層次接觸好好咁探索佢

入房前又同經理吹一大輪都咁耐無上嚟玩梗係聚下舊,我又一向口水多上嚟之前又飲咗酒,當係散下酒氣,我問經理呢度女會唔會買一送一即係完一次又送一張機票臨尾嗰陣,佢話其實呢啲都係睇我自己同條女,有啲女仔唔介意送多嘢咁樣可以慳番啲揼的時間同力水,不過又有啲覺得咁蝕底啲,咁就臨場發揮啦

入房2號妹已經舖好床,幾好款唔係太後生又未太old嬋,少少成熟味道姣姣哋尤其對眼,少少邪味眼神又有少少微笑,感覺好似佢想食咗我咁,中波中等高度皮膚白摸上手又幾滑溜,當佢開聲同我打招呼又覺得佢把聲少少甜少少嗲咁,外型身形樣同感覺都好正

揼功幾好,中至重力幾好技術,啲位都好準,手法都幾掂,係識揼類型唔係齋摸無力浪費時間嗰種

招呼當然更加要讚,幾乎我全身所有部位佢都好細心咁用手掃,正如所謂的全身漫遊加慢遊,好細心好仔細,以前有啲女仔淨係pat pat佢而2號妹妹就真係touch晒我全身咁滯,而且手法幾舒服,然後又出動兩個咪咪,背同腳嚟一round轉身又嚟一round,亦出動埋佢個櫻桃小嘴食嘢,同樣係舒服到震

跟住佢伏上嚟女上,一邊搖一邊撳我膊頭又撳住我心口借力,之後佢仰後少少撳住我兩邊膝頭,表現好搶韁完全係戰鬥格,咁樣似乎入得仲深啲,佢啲反應開始嚟,又叫又濕無俾我停落嚟俾我抖抖,玩一大輪我先換姿勢,不過可能前面真係俾佢cher得勁加上佢真係好落力,我開兩轉turbo衝多兩個位就投降認輸了,要派彩收隊~~~不過又真係爽到震

呢次玩得好激,2仔相當好服侍,又係列入返食名單之中^^^^

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  78.48%

四星級會員

睇落唔錯咁喎!!!!!!!!!!!!!!!
靚靚含韻!

升級  99.25%

三星會員

幾正幾正

不錯的選擇

升級  50.28%

四星級會員

新都會啲女一向都質素唔太差
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  45.8%

四星級會員

今日已經返食咗2仔了