winning11

查看: 26608|回復: 23

[雲 來] 首發:[章魚出征報告]【雲來】眼前一亮·寶寶 (有圖)

升級  24.83%

三星會員

雲來 寶寶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[章魚出征報告]【雲來】眼前一亮·寶寶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2201839-1-1.html
註:寶寶 通常返 11:00-23:00 / 160cm

有圖有真相

眼前一亮的後生女

官方介紹
嘉欣(新女):夜總會轉埸,後生美女,明亮大眼晴,櫻桃小嘴,相頭一族,指壓新人,歡迎調教

今日小弟有幸book 到小S,好似各師兄所講,又嗲又甜,真心正。小S有幾好都唔使我多講啦,睇其他師兄報告就會知。

原先諗住有得同小S過幾招今日已經好Lucky啦,點知好野係同一日陸續有嚟。

同小S完咗之後,同鐘房吹左陣水啦。期間,見到有個囡囡啱啱上樓梯,著得好young,雖然戴左口罩,望佢雙眼已經覺得幾啱我眼緣,重點係雙乳夠大,皮膚都幾白,咁我問下鐘房啦,原來係新囡嚟,第一日返工。咁我問下幾點先有得book,原來未上牌,未有人book,咁小弟我一秒都無猶疑,即刻book新囡,準備我今日嘅第二發。再同鐘房講先知新囡叫嘉欣,鐘房話後生囡嚟,我話有無得同小S比先,佢地話你期待下啦,你頭先都見到佢經過架,唔使我地多講。咁樣講完,令我期待值上升唔少。

咁我入房等啦,可能囡囡啱啱先返,要打扮下,我都等左一段時間。當囡囡嚟到打開門果刻,我真係眼定定望到佢實,真係同官方形容一樣,大眼晴,櫻桃小嘴,佢仲要下爬尖尖,真係靚女嚟,重點……佢著住果件紅色裙個 desigN,雙乳中間波罅好深,真係好有料,完全係眼前一亮。

不過嘉欣有d怕羞,我咁啱又係第一個客,小弟都好耐無試過。入浴室同佢傾下偈試下破冰,囡囡主要講國語,識聽廣東話嘅,我就配合返佢講國語,慢慢都開始交流到,不過都見到嘉欣仲係好緊張。佢有問我水簫姐係點,咁我教下佢啦,諗唔到佢吹功了得,佢郁動嘅頻率好快,摩打嘴嚟,仲要吸到實我個章魚仔,好似抽真空咁,咁我已經好期待一陣出到去俾佢吹。

出到去,其實都係果D基本野,不過佢個嘴同條脷令到我好爽,玩我果兩點,都好俾心機不停奶。幫我吹果陣真係摩打嘴,好快,我亦都好爽,我問佢平時都係吹得咁快架,佢笑笑口無答我。其實囡囡未放鬆到,偶然我令到佢笑果陣,佢個笑容真係好殺食。如果佢keep到佢個笑容,應該溶化到好多師兄。佢果對車頭燈我都玩到愛不釋手,揸唔晒。

因為我頭先小S先出咗一次,所以埋牙果陣我交晒俾嘉玲,佢係上面騎返我轉頭,都大戰左好一段時間之後派彩,我都好盡興,望住後生囡係我上面不停騎,個畫面真係……爽

囡囡仲係指壓新手,又緊張,希望各位師兄可以錫住佢,教下佢,希望下次再搵佢果陣,佢已經熟習左個環境,我會有另一返體驗。

今日真係Lucky,又小S,又嘉欣。又出錢又出力,睇嚟要抖返排先可以再戰雲來。

註:嘉欣已經改名為-寶寶 (2023-07-30)
註:章魚出征報告-雲來/鳳城
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0.03%

1萬

金卡會員

謝謝章魚哥哥精彩報告
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝章魚哥哥支持 , 相信嘉欣會愈做愈好

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

雲來呢個場真係好地方來的,久不久就有驚喜!多謝師兄嘅報告。

升級  24.44%

二星會員

Like Kayan if she really 9896.

升級  1%

三星會員

睇嚟就快好難book,各位C兄要快手⁶。

升級  56.67%

一星會員

請問嘉欣年紀如何?大概是2X多還是3X多?

升級  24.83%

三星會員

ultramanking 發表於 2022-6-13 18:59
請問嘉欣年紀如何?大概是2X多還是3X多?

肯定係2X歲,不可錯過

升級  62.67%

三星會員

師兄車牌易考?

升級  24.83%

三星會員

bsyip1307 發表於 2022-6-14 12:41
師兄車牌易考?

我當日只係考到碰碰車,希望佢會越嚟越放

升級  5.93%

二星會員

師兄你覺得, 同小s相比如何?

升級  24.83%

三星會員

陸陸 發表於 2022-6-14 20:47
師兄你覺得, 同小s相比如何?

外型一樣咁吸引

升級  60%

一星會員

我都想試下

升級  56.67%

一星會員

咁就一定要試!

客戶代理會員

特價一週今天又到尾聲,全賴各位哥哥支持,
公司生意快速增長,為答謝各位哥哥,
我們再延長特價多一週

6月16日至6月22日
(小S,小小除外)
早上10點至下午2點,特價$400
下午2點後,特價$430

之後一週

6月23日至6月29日(小S,小小除外)
下午2點後,特價$450

之後一週

6月30日至7月6日(小S,小小除外)
下午2點後,$480

謝謝大家!

客戶代理會員

多謝章魚哥哥的精彩報告

升級  60%

一星會員

試了,年輕靚女淺色的真大波多水敏感,但有少少肥☺️

升級  2.96%

二星會員

好似幾好 得閒去試吓先

升級  63.33%

一星會員

有少少肥............