winning11

查看: 3972|回復: 4

[新都會] [大粒墨報告]【新都會】又係超揼得玩得·99號

升級  92.17%

三星會員

擒日黃雨都係骨照揼
都講咗係新界北新界東又話北區水浸
即係油尖旺啲骨場無事啦唔係災區啦

地點旺角新都會
價錢無變七百兩
女仔有新有舊女
沖個涼再慢慢諗慢慢揀

都係鍾意去骨場多啲
乾淨啲舒服啲女仔又多選擇
之前停咗娛樂場所曾經去usb
不過真係唔多鍾意
都係鍾意骨場嗰浸味多啲

而家簡短報告下先

人物:新都會99號

年紀:32-35左右唔太中女亦當然唔係靚妹仔有辦公室寫字樓女朗味道斯斯文文識打扮制服幾吸引露晒半邊球同長腿

樣貌:斯文有笑容四四正乖中又帶點姣

高度:156cm左右咁又唔算太矮了,唔肥唔係肥C9型唔係粗手臂象腿整體纖瘦,上圍算有料到大約係33D左右,sharp幾靚肉地夠亦好手感,皮膚亦滑

骨技:先開背幾夠力,撳腰按腳跟住就企上踩背,邊揼邊傾都幾好氛氣,推下油間中就開始抽水玩圓球玩神針,佢心急定慣咗手勢?真係唔知喎 總之就爽到震,推完油熱毛巾抺,準備second round

第二半場:之前已經玩圓球又玩重點,而家就正式深層次前奏,由頸開始跟住就腰對落位佢手指搲掃,彈琴式手勢,未轉過來已經硬晒充晒血,佢解甲方便俾我回禮抽番佢水,幾下body加唱歌動作就坐上皇后位,開動打樁機加扒艇姿勢lead住我,後面換下位最後衝刺就完事.又係出晒汗鬆晒爽晒咁完場

整體揼得招呼都得,都係可以返食之選

升級  50.2%

四星級會員

呢位新都會QQ係幾好服侍
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  50.2%

四星級會員

有女朋友feel的.....
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  92.25%

三星會員

睇落呢位QQ都唔錯...下次會試下

升級  99.08%

三星會員

唔錯唔錯,可以列入will do list之中