winning11

查看: 3952|回復: 7

[太 子] [1132報告]【太子】平均新人·Belle

升級  22.22%

二星會員

[1132報告]【太子】平均新人·Belle
http://sn11.cc/thread-2190640-1-1.html

官方形容:Belle 《新囡,靚少婦,白淨,大波,美容院失業初下海,歡迎調教》

好耐冇出報告,因為其實來來去去都係長期返食目標囡囡,冇試新嘢所以都唔敢點出報告,不過見Ann妹回歸順利相約一聚,早咗上去坐陣同搭下糖先(當然只能用眼 目及...) 順便放個水,糖妹就指咗我去鐘房位隔籬嘅1房,入到去一望原來之前有報告提及嘅主題房就係呢間(因為好耐冇上過太子,所以只聞其名不見其實),可惜問下糖妹有冇得試時佢話已有客Book咗,咁唯有Book定下次先至試....

先公式形容一下:
1/. 相頭:睇落三中三尾,不過有少少混血兒輪廓,觀感有啲似莎瑪希恩
2/. 身材:160左右,走肥微腩,骨肉均稱
3/. 波路:C尾D頭,中的大暈,見有師兄話係假波,但我分唔到,因為波底係比較實少少,但又唔係「硬」,手感唔錯
4/. 吹功:吹功普通,無齒感,要調教
5/. 周感:正常,不過我唔識分深淺
6/. 服務:有吹有做我自己走背走毒龍
7/. 車牌:5.5至貨櫃車,相信有feel時可坦克車
8/. 返食:9/10(1分係夾唔啱時間或者荷包唔爭氣扣嘅)

嚟到「下次」原本來想搵ICY,但冇上11嘅情況下唔知佢收咗工.... 其他之前做過嘅好似Coffee、檸檬、雪兒唔係Full就係嚟緊有Booking畀唔到我,呢個時候Candy妹問我趕唔趕時間,我話唔趕,佢就隨口話6:30啦,我話好,反問返佢畀邊個我,佢懶神秘話到時入房咪知囉,打佢咩... 咁唯有坐響豎等....

夠鐘入房,自己解甲先,之後阿囡敲門,由於望望OK相頭順眼,壞習慣地響個腦Load下似邊個,華人面孔Load唔到,轉Load外國人樣,外型觀感有啲似莎馬希恩,就係之前《永恆族》入面嗰個族長,有初見抱抱,幾句招呼開始咗唔使點傷腦筋破冰,自我介紹佢係Belle,原來就係返工唔夠兩日嘅新囡,多多指教下解甲沖涼。

沖涼房燈光充足,隨咗有少少手忙腳亂之外沖身算中規中矩,BM感受下佢副胸器先,手感唔錯但個人唔好大力揸,反而手指頭撩下,佢覺得痕而縮開互動就幾好玩,然後睇住佢起雞皮就知陣間我可以主攻佢咩部位(hehe)。錫Lin有力,一路錫有用脷撩又用手R下荔枝,過程好feel,問佢以前做過未,佢話都係第一次做呢行,不過同男朋友都係咁做,適應緊。

沖完乾身,嘅然當係男朋友咁做,先嚟調下情先,攬攬錫錫然後試下車牌,第一次感覺到貨車牌咁容易考(當然大家要量力而為,考官肥佬你梗係有原因嘅),然後我訓返響度畀佢發揮下吹功,冇齒感不過對我嚟講太溫柔,教佢加多少少力啜出嚟,係做到嘅,不過我都知咩料,就笑住同佢講:係咪好攰呢?佢笑住點點頭,咁我冇謂辛苦佢,始終都算新人一個,所以見硬就上套做正場喇。

先女上,普通騎功,不過囡囡有反應,感覺佢係搵位就到自己都享受,問佢係咪都幾鍾意搞嘢,佢就話反而鍾意調情多啲,怪唔得之之前互錫時都見佢有反應起雞皮,而唔想打斷呢種感覺就由得佢響上面唔轉Pose,反之我就響下面一路玩波波,上面形容都有講,「波底係比較實少少,但又唔係「硬」,手感唔錯」,而我偏向相信佢係真波,因為揸落去實淨位唔似加工物件會走位,最緊要係阿囡心口比較敏感,我又鍊又掃就睇住佢又典又震,然後佢伏前派波餅過我食,我梗唔同佢客氣,不過呢個時候「鐘起了」,冇計,因為見係新人我節奏通常都會跟手慢半拍,慢下慢下就唔夠時間,見係咁我就響下面加快向上頂到派彩,抖順條氣就沖身交人。

總結:
囡囡初下海正埸反應幾好,同佢幾啱咀型,交流破冰冇問題,係新人時間上掌握得唔太好,但呢方面有空間改善,身形算緊緻唔鬆,今次時間唔夠,下次可以試下掛鼓 (利申:自己身高180),而且今次都冇用到主題房,所以下次一定要買定飛同阿囡搭下地鐵先。

註:1132報告-太子/春秋
Superadmin

升級  36.75%

三星會員

C兄,有冇69?

升級  22.22%

二星會員

我冇試,不過師兄試下無妨

升級  22.22%

二星會員

我冇試,不過師兄試下無妨

升級  94.92%

三星會員

做過係有69

升級  80%

一星會員

睇落好正,已列入排隊名單。

升級  16.33%

三星會員

尋晚試咗,係好砌 好有激情feel!

升級  50.74%

二星會員

試咗 應該係真波同唔公式