winning11

樓主: san88

[金 田] [san88報告]【金田】連玩2日大波·70號 (有圖)

升級  51.85%

二星會員

金田 70號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[san88報告]【金田】連玩2日大波·70號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2189929-1-2.html
註:70號 通常返 18:00-03:00

有圖有真相

因疫情關係返唔到大陸慰妻唯有長註香港返工搵食,講番正題早餐價食到70號超抵,先講第一日準時到達,70敲門入嚟第一眼樣順眼可以入閘,但係佢穿果件玉色工衣就...可能師兄你地覺得OK.初初見到70係有D失望嘅,就係佢件衫完全唔覺得咁大波,到佢除咗件衫先知道原來係有料之人,所以想同佢講最好换個第二件衫好過,入房講明想2Q,第一時間答好跟住入去沖涼仲話不如係到執濟先,70早有準備已經攞左個袋入嚟,就係咁係沖涼房先吹硬帶袋狂轟一輪先出一劑,係沖涼房會問你要唔要獨龍要就洗汗淨D,佢咁問當然話好呀,出嚟第一時間幫你鋪張Temple係床上面話咁樣汗淨D,認真細心抵讚,就係咁屎忽向西70係咁乃係咁鑽起碼有10分鐘唔叫唔停,轉身錫前面由耳仔開始由上至下,吹左5分鐘我條鳝又俾佢吹到成條巨龍一樣,佢係上面我隻手就未離開過佢兩個大包,係下面望上去揸住對大包更爽更覺得人靚包正,到我轟佢時想試車失敗咗,就係咁唔俾我車唯有狂轟一輪電話啱啱又响,俾個電話影響咗即時軟晒無謂勉強唯有第二日再戰,到第二日早餐又俾我約到佢,今次同上次一樣講明2Q,今日我頭鐘佢又係果件玉色戰衣...一入嚟今次係床邊狗仔式一招先KO咗先慢慢再去沖涼,因怕唔夠時閒執兩劑獨龍係咁意好啦,到前面同上次一樣由耳仔開始由上至下,到佢吹緊果陣今次我隻手可以指插超多水,就係咁又指插又俾佢吹到硬過鐵,由佢先主導在上面一路揸大包,坐到咁上下佢話换位我唔制就係咁俾佢坐爆左,順利完成2Q電話啱啱又响一齊沖涼走人,可以返食

註:san88報告-金田/鳳城/三川/京華/金帝
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

可以指插 ,?
上次隔手可能師兄靚仔

升級  51.85%

二星會員

靚唔靚仔你就要問佢,不過本人今年四月份先出嚟玩指壓就已經俾兩條指壓女溝

升級  51.85%

二星會員

第一次就主動抄牌,夜晚仲話你信唔信一見鐘情

升級  1.48%

二星會員

師兄好嘢

升級  4.81%

二星會員

咁你都信,師兄?

升級  20.25%

三星會員

第二次有冇得車? 有得車就正

升級  51.85%

二星會員

第二次都冇得車,希望第三次會有啦

升級  70%

一星會員

師兄果然才貌出眾, 儘得囡囡歡心. 小弟甘拜下風.