winning11

查看: 3986|回復: 5

[金濤閣] [強尼報告]【金濤閣】另一新發現白滑型·78號

升級  78.48%

四星級會員

骨係要揼女係要抽水,不過遇到抵鬧女仔一定要鬧

當然唔係骨場內的女,而家啲女普遍都揼得玩得而且我唔係去深水埗

食扒食阿婆阿嬸機會微,我係講早幾日打針book咗油尖旺復必泰佢俾太子體育館即係洗衣街運動場道嗰頭啦

登記完睇完老身入去坐10-15分鐘見醫生又出示身份證打完又坐15分鐘無事走得...呢個可能係第一針,第二針可能要坐30分鐘..我聽人係咁講

咁有個50歲阿嬸入到嚟話:咦我book咗12點喎點解要等呢,我趕時間呀,結果成班喺佢前面的人叫呢位阿嬸收聲好嘈,真係第一日出嚟做人咩,book12點就12點,個個都等緊架啦

令我諗起曾經都有兩位師兄喺骨場搵同一條女,兩個唔識但同一目標,一個打電話去公司約但同一時間有巴打入場留姓後就話mark同一女,結果當然難到經理

呢次金濤閣78我就mark咗因為上次唐哥經理介紹咗咁我就上到去啦,電話mark條女又得打去公司mark又得搵經理mark又得,斷估唔會做唔到啩,最多阿女做上個客遲幾分鐘又或者我搭車遲到幾分鐘,結果當然無遲到,78又係新發現,呢間金濤閣呢排入咁多新女都有排試,之前見118,18,咁我呢個78又係好正喎,白淨滑溜有波有囉唔肥樣好揼功中等至中上幾有心機,外型堅係掂,開頭以為得個殼純sell樣sell身材sell青春,原來都算揼得下,招呼就更加無得詐佢型,搲完pat pat轉身再面對面再搲一輪然後佢先解甲

又係另一番情趣,以前rpp完阿女會稍停一輪然後解甲做其他動作,金濤閣呢件78就面對面喺我面前解,係睇到你心跳加速,過程會好有驚喜+衝動,而唔係以前一轉身已經睇晒,78慢慢除,呢種過程別有一番風味..咁搲完就body加食甜品然後佢變身大師傅玩晨操,唔係去從化咁遠嚟操,即場我就俾佢操到醒晒充晒血,佢上面一大輪攰攰哋就我接過權杖到我還擊,超互動的玩意,都有12-14分鐘然後就沒有然後了我已經要派彩,賽事完畢,唔使覆磅我肯定減一磅因為流咗唔少汗,唔係無冷氣而係堅要出體力搞到一身汗當然呢身汗出得極爽

靚靚含韻!

升級  72.22%

二星會員

呢個78我都試過,真係值得,按又按得好,唔hea做,又夠細心,抵讚嘅囡囡

升級  62.59%

二星會員

同樓主所形容差唔多

擒晚試過係幾好服侍

升級  0.37%

二星會員

吹是免過膠嗎

升級  1%

三星會員

1 part過做晒最啱我!

升級  98.08%

三星會員

喂喂....

呢間咁多好嘢要我哋揀邊個先好呢....

最愛Hebe