winning11

查看: 4346|回復: 3

[麗 晶] [野孩子報告]【麗晶】甜到漏·糖糖_22號

升級  54.92%

三星會員

見有巴打講食,其實油麻地廟街永星里文明里嗰度仲多嘢食,有潮州蠔餅有雞粥有廟街牛雜,加埋串燒火鍋羊腩煲小菜加豬骨粥仲可以坐街隊啤,當然食嘢填肚都係其次重點係去麗晶揼骨

咁講漏一樣就係廟街糖水,正宗老字號糖水,腐竹蛋八寶粥渣渣簡直係極品,但都唔及麗晶22糖糖咁甜,之前有巴打做過講過,我都去麗晶甜下先,呢個甜變咗動詞。

果然係甜到漏好笑容白淨樣好幾後生下,少少文青feel當然我會覺得佢親切過而家聲夢傳奇班女,tbb啲女好造作唔夠真而且化到個妝濃一濃,22甜甜就清秀得多,我like類型而且有靚腳兩隻奶又圓又挺而且可以接觸近距離感受到。

單人去到我諗下次會再搵朋友去,麗晶算係大場間場裝修正locekr沖涼房休息室都闊落,房又多,甜甜揼完一輪鬆好多,手掃勻全身再嚟壓落嚟心口,跟住就發揮佢不爛之舌,過程令我好舒服,由於係無處不在搞到我全身又痕又酥又麻又癢真係會典床,rpp都補充番,真係想避又避不到,倒不如慢慢享受,以前試過走火而家控制到,又講番佢個嘴最後就放晒入口品嚐,呢個動作當然完美無遐,爽呀!

正式開始就好互動,佢攻我我就接招,我攻糖糖佢就攬得我好實,就算背對住我都捉實我對手,呢種咁玩得的對手都幾難遇到,加上佢個樣佢副架生,我就投降輪咗俾佢了。

9條魚,價錢可以吖,場靚女正。

明知愛這種男孩子,也許只能如此,但我會成為你最牽掛的一個女子。

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0%

二星會員

好耐冇去過厲精,之前中女居多,唔知師兄呢伴后唔後生呢

升級  54.92%

三星會員

倪君梓 發表於 2021-7-23 20:42
好耐冇去過厲精,之前中女居多,唔知師兄呢伴后唔後生呢

以前係舊啲間場
而家裝修過執番正咗

有美高蓮同皇都啲好嘢過檔
以前都係姊妹場好嘢自動去麗晶
可能咁帶高麗晶啲女水準
自然就引到其他後生女見工因為間場旺

我都係聽麗晶staff講
佢哋可以介紹到皇都美高蓮啲好嘢俾我
所以聽多咗
明知愛這種男孩子,也許只能如此,但我會成為你最牽掛的一個女子。