winning11

查看: 4039|回復: 3

[金濤閣] [強尼報告]【金濤閣】唔知第幾代一代比一代正·18號

升級  78.48%

四星級會員

我睇大家的去玩分享report,見到大家有識途老馬..即係有番咁上下年資,又見到初到此的後生仔,新手可能未去過骨場唔知點玩,咁我45,揼廿幾年,睇到有場開有場關,有女上岸完再出嚟走,有女同客結婚生3件但公司有人生日兩公婆都會出嚟一齊食飯見面,老公都不會介意。

有女離開呢行就有新女入行,用番舊冧巴都正常,我呢次係去金濤閣做18號,令我諗起以前幾個18號,先講呢間金濤閣唔係新場,都有超過20年,換過三四個老細,18號都換過幾個,有好有差咁呢個18就真係好掂喇,呢代的18號可謂最索最正最好服侍,兼有一種優點...佢係陀地。

好似娛樂界咁吖,嘉欣看似係好普通的名,但配上姓李,即係李嘉欣,港姐大美人,有電影有電視演出,花邊新聞乜乜公子唔關我事,起碼係我細過J過的女仔,我認。之後出現林嘉欣鍾嘉欣蔡嘉欣游嘉欣等等等...我都唔記得仲有無,咁就會出現第幾代「嘉欣」呢個稱號,咁我覺得而家呢個金濤閣18係最強一代的最索一代的18號,孭得起呢個冧巴…………而我生女時,sorry,係唔會用嘉欣呢個名,吖,都唔怕講埋,除咗李嘉欣我都J過林嘉欣,之後啲嘉欣就無J過了。

而家呢個金濤閣18陀地高挑中波皮膚白,果然巴打講呢度啲房光線唔暗可以睇清楚女身形樣貌,證明呢度啲女掂唔怕照田雞,樣ok有身材夠白夠高真波腿長唔肥,骨技中等招呼就上級,先係解甲伸手入嚟rpp嗰種功夫心機態度,係慢慢嚟慢火煎魚,唔係鬥快亂嚟,乾炒完就濕炒落少少油再掃晒整個area,其實係腰對落全部位,轉身我就檢查佢身體啦所以發現係真波,粒的好靚色水唔黑,口技好掂由頸開始到我的的到肚到腰又到大髀然後係重點出擊,洗陣車底就放晒入去,大約兩分鐘左右就將佢放入另一個位正式開始了。

好主動的表演,好cher好自動波唔係hea做,仲要係土生土長陀地妹,$718堅係唔貴,去尖東啲乜乜酒店場都要千四五以上,質素又未必理想,呢件18金濤閣真係無乜值得挑剔...45歲阿叔即係我係長氣啲....不是大叔的愛,長氣咗不喜勿插

靚靚含韻!

升級  44.07%

二星會員

唔少場嘅18、28號都係要嚟省招牌,但都會有中伏機會

升級  83.33%

一星會員

18 號, 等我依位大叔愛愛先....

升級  98.08%

三星會員

正吖....

一代新人勝舊人

最緊要係有新女
最愛Hebe