winning11

查看: 5261|回復: 6

[飛 翔] [superlion報告]【飛翔】弊傢伙叔叔今次射多咗·88號

升級  19.12%

四星級會員

下午去到都算多人
新裝修後場地尚可,同2000年代心震果D百元場差不多
樓面叔叔熱情有禮 值得一讚
介紹囡囡88號 直接入閘
房間黑過鬼  只可以肯定來的系女人
由於上午工作好累  嚇唔死我就來啦

趴低做背  順便炒下股  市況一般 好在皮膚順滑 如狼似虎的阿E 算OK
力道不大 但手勢純熟 不過不失 撫摸時偶然有些小呻吟  這個鋪墊做得很好  我喜歡
轉身過膠 鳩吹十幾下  又換套跑馬仔  其實好鬼唔環保  哈哈
男上女下終於看清她的樣子  雖然未有嚇一跳  但也沒有太加分 加上演技不佳  馬上叫她轉身做母狗
摸著她那溼透的小穴  摳了很多水塗在菊門上  她明白我的意圖  伸手將棒棒導入小穴中 不給我企圖的機會
一邊抽插 一邊用手指玩弄著菊門  又可打股助興 一樂也
如果是自己的母狗  一定在菊門注射一劑 可惜,已經好多年沒有養狗了

怒插一陣  由於過膠後的敏感度很低  插到身水身汗都沒有射意ˋ
轉身躺下  叫阿E站在旁邊  一邊玩那對尚算堅挺的小波  一邊指插水濂洞 終於在她的呻吟聲中完成大業 感覺到自己射了大量精華 阿E一手都係  見她急急轉身擦臉 我問她是不是洗了臉  她輕輕搖頭  我心感失落
被本少爺顏射 口爆 而又表現淫賤的囡囡 通常都會有額外獎賞  幾然她說沒有 那就沒有吧
完事後  心中一陣空虛  有時有想到那年的杭州,當時的成都,這種只有肉體  沒有靈魂的交流 就同毒品一樣,上癮但無益 ~~

各位C兄有沒有更好的數字推介  請留言參考

升級  83.33%

一星會員

阿e, 目測年紀? 身形如何?

升級  19.12%

四星級會員

sup9fingfing 發表於 2021-7-19 17:01
阿e, 目測年紀? 身形如何?

30中,160左右高,瘦,B仔奶,股大唔結實。

升級  83.33%

一星會員

superlion 發表於 2021-7-20 02:29
30中,160左右高,瘦,B仔奶,股大唔結實。

正啊...B仔奶...多謝, ching...

升級  44.07%

二星會員

似乎最大缺點係房太黑,一般條囡part1都唔介意光少少

升級  1%

三星會員

睇嚟個場氣氛麻麻地,C兄識得自我陶醉,高手也!

升級  19.12%

四星級會員

elsa168 發表於 2021-7-20 11:23
睇嚟個場氣氛麻麻地,C兄識得自我陶醉,高手也!

最緊要氣氛  好玩
Hungry for Love