winning11

查看: 5376|回復: 4

[龍濤閣] [mac報告]【龍濤閣】鯪魚美人魚不是死魚·102號

升級  60.12%

四星級會員

新新哋的女龍濤閣102,已經做三個幾月,之前4月左右已經有sell我介紹我做,到擒夜6點幾先第一次做佢,咁即係早更定中更,唔太清楚可能早至中更

年齡:28-32,睇佢對眼同之後見到佢副body都未有生過B,雙眼無中女嗰種紋,有競爭有的bg
樣貌:三粒半星,五粒為最高,順眼型有笑容唔係側埋塊面唔寸嘴有禮
身高:162-163cm左右,高妹唔算又不太矮,太路正常高度,中踭的鞋行路咯咯聲我鍾意聽
身材:33D左右,中型左右啦.唔太唔細但個shape幾靚圓又挺,未解甲條線好靚好深,任由驗貨,我答案係真波

服務:舖好床了替我解開鎖匙同手機放床邊,仲有眼鏡,然替我解甲放另一邊床然後call咪報鎖匙,全身揼,手指手掌手踭用腳踩,搵佢啱路程好識揼,問問原來都係駐場嗰位泰妹指導,以前新手未做過,經泰妹教完4月做到而家,有保證,呢間啲女幾乎全部由泰妹教出嚟,我信得過佢教出嚟啲女

服務:推完油熱毛巾背脊超熱有冷氣吹住都係咁話.但俾一股冷流令氣候變化,102托起我兩隻腳喺自己大髀,大量空間俾佢發圍,我諗起有啲女唔會拓起腳,,咁樣當我硬時就頂住,而102呢種托起就可以任佢雙手伸展,再加埋佢啲手勢,好有心機R下掃下抓下捽下當佢摸到神定就繼續捽同轉,油量唔多但超好feel,我轉過來見到佢兩支燈加埋白雪body就反來話不如我幫你推油,佢話咁益我??,就係咁樣我用油同佢推一陣實則當然係抽水為主,咁佢就俾我嗌出聲有埋生理反應,之後形成數字遊戲.呢下我接近埋單了,佢功夫好掂,就咁就派糖了.

事後:部分油係難清潔,我雙手都有油,102慢慢幫我清潔,佢自己都用熱毛巾抹手抹身,又再幫我抹身抹汗,可以諗到骨妹每次做嘢都係洗洗洗,勤洗手,辛苦錢,諗起幫佢推油嗰幾下超回味,油呢樣嘢真係好邪惡,話呢條鯪魚102係美人魚可能有啲over咗,但一定唔係死魚,實際超玩得

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0%

二星會員

師兄有冇嚐嚐鮑汁呢

升級  44.07%

二星會員

唔冲身點做下個客?

升級  0%

二星會員

just tried yesterday night, good service