winning11

樓主: BigDragon

[春 秋] [BigDragon]【春秋】溫柔體貼的紅牌·QQ (有圖)

升級  2.33%

三星會員

春秋 QQ (winning11圖片 嚴禁轉載)

[BigDragon]【春秋】溫柔體貼的紅牌·QQ (有圖)
http://sn11.cc/thread-2177452-1-2.html
註:QQ 通常返 12:00-24:00

有圖有真相

睇左唔小報告,有好幾位心儀嘅囡囡,今日終於有機會一試 戰國紅牌 QQ.
原來我book嘅時間有少少卡住左喺中間,實在抱歉,亦都多謝春秋嘅配合安排。
習慣早5分鐘到達,即刻入房,QQ亦隨即入嚟,第一眼感覺,小鳥依人,只是歲月催人老,同想像中有輕微出入,但算順眼靚女,長直啡髮散發出淡淡幽香,原來QQ趁僅餘空檔清洗秀髮,雙手將QQ抱入懷內,清香樸鼻,與她那溫柔斯文嘅談討互相輝映,讓人有種女朋友感覺。

QQ身穿連身短裙,爭取時間,小弟喺攬攬QQ時,連忙替她拉下背後的拉鏈,QQ亦溫柔有禮地回應:“你幫我除呀,咁我都幫你除Y“。然後便拖我入浴。我的每一下動作,都會叫我小心之類,另外感到她實在是一位非常體貼的囡囡。先洗乾淨身體,然後便開始展開她的擒拿手,手從後伸上前,掃過啷啷抓起龍筋來,不停上下拙動,以似快亦慢的速動撩陰,手勢相當唔錯,QQ同時呻吟,感覺很享受的樣子。然後轉攻兩點,再嚟水簫,口技也算不錯,極輕微的齒感為肥龍帶來一點點的刺激,實屬另一種享受。

不浪費時間,乾身上床,例牌走毒走背,正面開始,QQ轉每個動作都會預先通知,徵詢意見,有禮,但就變得稍為有點拘緊,但依個正配合她斯文溫柔嘅形象。再由兩點開始,從上而下,再漫遊到膝蓋,最後回頭擔住肥龍。吹奏非常落力,小弟示意想品嚐鮮鮑,QQ樂意非常,當第一下舔到豆豆時,囡囡自然反應,嬌軀顫動了一下,並發出了一下呻吟聲,這是真反應,並不造作。狗仔飲水,摩打脷開著,QQ非常享受,她更加肉緊,邊吹的R袋底,感覺想將我吹爆的樣子,真係巧c服。69互有攻守,高潮迭起,最後算係打和完上半場。

上架生女上,騎功ok, 然後轉傳教士,QQ緊閉雙眼,盡情享受,邊車邊插,9淺一深,明顯感到一下深的時候,都頂到子宮口,由於我也是溫柔兼有節奏地出入,同時彎身舔她奶頭,QQ啲水多到流到毛巾都濕埋,我就知道這是真反應,真舒服。當抽插到快要高潮時,再施放大技,拔出龍頭棍,改用舌劍,一輪搶攻下,QQ呻吟聲變大,雙手非常用力地抓實我的手臂,不停扭動她的韱腰,下體不停陏動,感覺似係想以最舒服嘅角度進入高潮,未幾,如她所願,雙腳撐起,下體頂起朝天,上下顫動,高潮是也。小弟馬上塞返肥龍入去,務要令美人保持住最巔峰的高潮狀態,QQ攬得我好實,用手不斷推我 pat pat, 同時下體亦陏動配合,要我插到最入為止,主動重車我,那一刻正是小弟追求的真正做愛感覺,而非服務。一輪纏綿扭動下,加上重車互攻,最後雙雙同時進入高潮。QQ最後還帶著滿足的感覺奉上事後簫,第一次嚐到長達一分鐘的事後簫,QQ對小弟實在不薄。最後問小弟一句:“你係咪每次都搞到啲女仔咁舒服高潮架?“ 我反問:“你剛才舒服嗎?“  QQ白了我一眼後回答:“你話呢?“

相頭:7.0/10
年齡:40頭
身材:150-155cm
身形:C+,感覺像中超,但小弟對這方面絕不介意, 最緊要有野揸手。走肥,有腰。
簫技:8.0/10
騎功:8.0/10
車牌:要考,初時輕車,最後考上自動波坦克車。
6 9   :10./10 (鮑鮮味美,粉紅靚鮑,無潺無味)
服務:9.0/10
投入:10./10 (人夾人,初時有點拘緊,幸好最後使出大技後,帶動到囡囡全程投入享受。)
返食:小弟從不返食
總結:QQ 非常斯文,溫柔體貼,鍾意gff嘅不妨一試。各項水準算上成,唔會 hea, 但要囡囡全程投入,達致最佳享受,要同樣下一返功夫,不能hea做大爺。

註:BigDragon-春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  41.48%

二星會員

肥龍師兄:有來精彩報告分亨,利害、利害,差不多件件女都收穫豐厚、要叫收工

升級  38.15%

二星會員

好精彩的報告,猶如身歷其景一樣。

升級  83.33%

一星會員

睇報告都可以扯扯地

升級  2.33%

三星會員

Wish3388 發表於 2021-6-16 00:49
肥龍師兄:有來精彩報告分亨,利害、利害,差不多件件女都收穫豐厚、要叫收工 ...

多謝 Wish 兄捧場,實在太誇獎小弟。

升級  0%

二星會員

師兄威武令人羡慕

升級  66.67%

一星會員

下次要試吓先佢

升級  2.96%

二星會員

這報告真的真實,充滿資訊,令讀者彷如親歷其境, 極有參考價值。
比起那些賣弄文筆,像文言描寫文,不知所雲的所謂報告好得多。

升級  73.33%

一星會員

師兄你真係好本事, D 女一定好 LIKE 你.

升級  2.33%

三星會員

Kamkwong 發表於 2021-6-17 09:41
這報告真的真實,充滿資訊,令讀者彷如親歷其境, 極有參考價值。
比起那些賣弄文筆,像文言描寫文,不知所 ...

多謝師兄誇獎。
咸魚白菜,各有所好。有人喜歡用報告來舒發情感,有人喜歡藉著報告來表現自己的文采。
小弟卻認為,報告的真正目的是讓其他師兄知道該囡囡是怎樣的一個人,又或服務水平之類,所以小弟較傾向於以最寫實的方式,盡量把囡囡活現眼前,這是讓未嚐過該囡囡的師兄作參考的最佳方式。

升級  2.33%

三星會員

久久 發表於 2021-6-17 13:58
師兄你真係好本事, D 女一定好 LIKE 你.

想要真做嘅感覺,唔想只係表面嘅服務。想要囡囡投入,唯有自己都付出多D.

升級  2.96%

二星會員

BigDragon 發表於 2021-6-17 15:03
多謝師兄誇獎。
咸魚白菜,各有所好。有人喜歡用報告來舒發情感,有人喜歡藉著報告來表現自己的文采。
小 ...

梗係師兄你呢類報告有建設性啦,可以找些適合自己玩法的好野,又可跌少啲錢。
唔通睇果D專抄咸濕小說嘅描寫文咩?

升級  70%

一星會員

我睇到硬晒

升級  2.33%

三星會員

代表師兄身壯力健

升級  56.67%

一星會員

謝謝師兄詳盡報告~THX

升級  60%

一星會員

有無磨棍?