winning11

查看: 12821|回復: 9

[京 華] [takey報告]【京華】唔落淡奶要人奶·奶茶

升級  11.17%

三星會員

[takey報告]【京華】唔落淡奶要人奶·奶茶
http://sn11.cc/thread-2172591-1-1.html

Hi,大家好,我係自學緊金手指嘅-新仔takey,今日一於嚟包第十七份報告:

話說今日本來想搵個大PAT敍下舊,但又唔多見有返工,想話去下其它場試心水,又係襯我放假唔見人,然後見有d口渴,就決定去約杯奶茶飲下先~

準時去到,入房癱上床等5分鐘左右終於有人敲門,奶茶一嚟就抽我水,整高我件衫食我兩粒lin,仲手多除埋我條牛仔褲搞我好兄弟,我當然要還擊玩胸襲,之後解甲入去沖涼,

奶茶先沖乾淨張洗籮櫈俾我坐上去,校好水溫沖涼仔細又乾淨,水簫到我硬硬地好適服,我就揸下對竹筍奶,好好玩,

事不宜遲出去抹乾身,我先扒上床,估唔到奶茶會先幫我按左陣背(睇唔出咁瘦但幾好力),再由頸錫到落腳,期間時不時會用指甲四圍掃同R,又爽又痕癢,然後準備做毒龍(但今次我skip左,今日我腸胃唔多舒服,唔想C眼再受到刺激),咁就到狗仔簫,食到雪雪聲,再轉身到前面,先主動車埋嚟(但車左3秒度我聞到有少少煙味,所以我怕怕),再嚟又再食我lin,跟住已經口活緊,我要求奶茶轉過嚟,我要食下鮑先(毛鬙鬙,我唔知食緊鮑定食緊毛,呵),奶茶爽得滯頂唔順,轉側身暫停唔俾繼續食鮑,我百厭仔嚟的,見妳咁又點會放過妳?加上呢個角度剛好可以試一試,伸隻右手去摸下隻奶茶鮑,再順住個勢指插埋~(我隻中指feel到裡面有d不明凸起物,唔通會係傳說中的G點???),始終比較起好兄弟,我隻手指係更加有力的,結果呢杯奶茶就一邊呻吟,一邊變左熱奶茶,搞到我隻手濕晒仲有d熱,

之後準備女上,點知套都未上就奶茶坐左上嚟,WTF!?原來唔係,係半痴女上身,坐上嚟鮑魚磨棍至真(嚇得我呀...),然後上套女上,半痴女也瘋狂,搏命坐,無問題,我定力夠而且我未夠喉,跟住想我男上,我話我要狗仔,之但係我中途覺得屁股冇咩肉,而且左邊有舊唔知係坐骨,盤骨,恥骨定咩骨(搞唔清楚),由於冇咩肉,舊骨頂到我左邊大腿肉側有d痛(我只好搵左手遮一遮卸下力),但我至愛狗仔唔理照狂轟,終於爽快感戰勝痛楚感,怒射而出!!之後奶茶幫手除套後突然送上事後簫,防不勝防搞到我好酸軟,我要第二次投降...!!

跟住仲有時間,奶茶幫我按左陣腳,然後電話響起,就入去沖涼,期間我話妳好瘦,奶茶話自己以前肥,但後來去跑步行山減肥,我話我自己會比較喜歡稍為肥點有肉的,聽到我咁講話又要去增肥喎,女人真善變,

出返去乾身,吹陣水,提到自己以前120磅,依家90磅,(女人就算瘦都話自己肥的,都會話要減肥的,嗯),電話再度響起,奶茶著好衫先離開,我慢慢換好衫熄埋燈再出去,

出到去俾家用,我話我腳仔軟,慧皇后叫我坐低話幫我按腳,但要收我一下50蚊(我見慧皇后條褲穿晒窿,怪唔之得要收錢啦,真係窮到褲穿窿),結果好似按左三下,唔緊要,有拖冇欠,下次見,

純屬新仔個人自私的判斷:
樣貌:個人目測4頭至中,中短髮,眼大又圓
身高:目測155以下
身材:好瘦,手幼腳幼,對竹筍奶軟綿綿好好玩我唔想停,幾大lin,好多毛,
返食:OK,只可惜PAT唔大冇咩肉,要等下
其它:指感唔錯,濕晒多水(我右手中指話我知的);好瘦,似仲瘦過之前位小Q

以上是本人今次的親身體驗筆錄,
我所經歷的你們未必會有,你們有的我也不一定會有,
都係果句:人夾人啦~加油啦老友!!

>>>>>>>>>>

回家前,行下商場,買左條阻力帶(60kg)返去玩,要操fit d~
返到去,寫報告,再準備打下機(射完精要射下子彈,玩緊call of duty~)
聽日又要晨咁早起身...

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-京華/怡春/金帝/太子
Superadmin

升級  1.11%

二星會員

上星期二第一次帮襯奶茱,一入來即瀨我Lin,即時起頭,再入沖涼房玩櫈,吹功不俗,又有得磨鮑魚,今次無考牌及69,可能會返吃,

升級  0%

二星會員

奶茶喺舊場嗰陣時我做過

升級  1.48%

二星會員

c9lover 發表於 2021-4-29 15:13
奶茶喺舊場嗰陣時我做過

是否金帝苑奶茶 ?

升級  70%

一星會員

有人奶咁跨

升級  56.67%