winning11

查看: 5394|回復: 4

[麗 晶] [大粒墨報告]【麗晶】陀地妹·阿怡_63號

升級  92.67%

三星會員

見到有介紹就去玩番次,耐無去呢間,樓梯落到去,見番個熟人主任姐姐,佢介紹無甩漏,真係每個女佢都好詳細介紹,我又唔介意喎,去得玩都預咗時間,所以唔介意佢逐個講逐個形容,起碼唔會老點,同起碼知條女係咩料,尤其咁多女..
沖完涼,都係同其他場一樣,要量體溫,要寫低電話,我就無嘟安心出行,感覺同以前乾淨咗光猛咗,沖涼房同locker都係,不過乾濕蒸未開得住,沖涼房都要隔開.即係暫時開一半for沖涼
休息室分兩邊,都有電視,嗌杯嘢飲梗係同主任姐姐傾一大輪,跟住介紹幾個女俾我,最後佢安排No.63,叫阿怡的,大概形容係本地陀地,後生有長腿,走肥,唔算係超大咪型,佢指係上圍,有招呼.OK就呢件

入到房果然同主任姐姐形容相似,發音第一句係hello你好,主任姐姐話識你好耐...完全係廣東發音,女人聲唔係雞仔聲,把聲好甜,個樣都好甜,算幾後生,一定唔過30.走肥,手臂幼小腿不粗,籮都靚,上圍唔算太勁
揼一陣,中力,都有心機,跟住就開始服侍我,都係傳統拉開我兩隻腳放自己大髀,夠晒空間俾佢伸手入嚟,慢慢掃慢慢撩,由我條腰掃到落腳眼,再來來回回一浸,然後就集中番盡頭位置,掃完又捽又轉圈,好有技巧,轉身後我當然無客氣,玩完上面又感受下佢白滑大髀,又玩埋手指搜索,幾好反應,佢又食甜品,跟住就係正式開始,阿怡先上面,佢都玩到啪啪聲,又再次食我心口兩個位,咁上下我就攬住佢我向上衝,跟住又換位佢下面,又推一輪又落床玩一輪,唔夠十分鐘俾佢搞掂.
埋單係$898.以前好似係$938,即係平咗...

事後坐廳抖抖,主任姐姐果然無介紹錯,佢話夜晚9點半後平$200,不過我好少夜晚揼,只能下晝偷跳,但今次幾滿意呢個No.63阿怡表現,正菜一碟

升級  7.04%

二星會員

C兄898全餐,9點半後平200,哇!700落樓可以去啊!

升級  1%

三星會員

靚女服務好,全餐9舊,可以一試!

升級  73.33%

一星會員

可以一試喎,多謝報告

升級  98.08%

三星會員

咦,,,,,幾好咁噃,又多個選擇
最愛Hebe