winning11

查看: 6389|回復: 4

[新都會] [晏菲路報告]【新都會】後生陀地幾玩得·77號

升級  41.33%

三星會員

記得以前好細過,即係19-20歲左右,去過尖沙咀新龍濤濼,兩條友的飲完少少酒去
好彩係飲少少,仲膽粗粗走入蒸房同浸水池,
而家諗番起都驚驚,飲完酒係一定不適宜浸同蒸
重點係講個經理,唔記得乜名,笑笑口我問佢有無陀地,佢好老實話陀地一定係老老地,過50...

即時我同朋友面容扭曲,咁都係試番北妹,佢都算老實.當然間場已經無咗.
我都無乜去尖東場,去旺角食平嘢多,今次做咗個相對後生的陀地女,No.77,大約都係30-32左右,白白淨眼大大識放電,樣幾討好,有笑容不串唔扮嘢,因為有啲陀地都比較串,尤其老尖區,仲有北角,持住自己後生係陀地靚靚哋就扮嘢,抽水多啲耐啲都畀面色我哋睇.77身形均勻,有前有後,雖然對奶唔係超勁但都啱比例,食得落嗰種.

骨技中等,幾有心機,按頸同雞翼位幾舒服,跟住就係踩陣背推陣油,稍將光線調暗,佢就伸手入嚟摷,我不動慢慢享受陣先,rpp手勢唔錯,基本上腰以下都好俾心機掃,硬硬哋咁轉身,食我心口兩顆朱古力再食埋下面,洗車底,洗埋車面車的頂部,呢下就開始忍唔到,到我手口上下連番攻勢還拖,跟住就係二合一,狂推佢,另外有玩一招係我埋牆,佢背對住我佢向後撞,一樣咁過癮,跟住又番床佢上面,最後傳統我上面就完事.

都幾滿意,收貨,可以翻做

升級  1%

三星會員

埋單幾多银?

升級  41.33%

三星會員

$670...大餐來的

升級  1%

三星會員

呢個大餐食得過!

升級  0.5%

三星會員