winning11

查看: 5427|回復: 5

[新都會] [炎祖報告]【新都會】長腿妹·99號

升級  95.83%

三星會員

唔知係咁啱.定係得咁橋,呢間新都會99個個都長腿,瘦的model身材
7-8年前嗰件就搞到有巴打沉船,聽收銀妹太子女講話有客送香水生日過年都萬萬聲利是錢
條女係掂,條女冧仔冧客手法都掂,所以先有巴打肯花費

我就踩你有味,對條女有好感都係幫襯多幾次,沉船對我代價太大,我亦無本事,七舊水玩一次,一星期兩次,一個月都係五千六,
甚麼送手袋買香水太奢侈了...咁而家呢代新都會的99又係長腿型,當然唔係以前嗰個,以前嗰件而家都肯定over 40歲,而家呢件No.99就young得多,都係長腿白修長,小腿長pat pat有肉,腰幼,,上圍中等,均勻型,唔係高瘦平,樣就四正少姣有揼有踩有推油,手法正宗,開始rpp,好到位,基本上腰以下都好敏感,尤其係男女獨處一室佢手勢又掂,,瑯瑯腳眼腳板髀罅全方位無死角,又痕又痺

其中一個位雖然時間稍短,但好難忘,99食我上面兩粒麥提莎,,跟住佢兩粒麥提莎個位對正我個肚,跟住佢移下面,壓落嚟感覺又係好正,之後的口技亦唔錯.然後先係佢上面開波,第二輪仍然係佢上面但已背對住我,第三輪係我起身,佢趴我前面我從後.之後有落地大家站起我托高佢一隻長腿入.長腿係多少少玩法

overall係幾玩得幾主動,身形靚,味道唔錯

升級  1.75%

三星會員

Thanks so attractive report. Hm, try her

升級  56.67%

一星會員

肥妹一名,完全有出入

升級  70%

一星會員

cktam109 發表於 2021-3-28 13:49
肥妹一名,完全有出入

吓? 唔係啩?
但服務如何?

升級  1%

三星會員

好大出入係邊一part?