winning11

查看: 7885|回復: 1

[怡春苑] [MorrisDu報告]【怡春苑】高妹美腿·安琪 (有圖)

升級  90.37%

二星會員

怡春苑 安琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[MorrisDu報告]【怡春苑】高妹美腿·安琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157144-1-1.html
註:安琪 通常返 10:00-20:00 / 168cm

有圖有真相

睇左幾個師兄嘅報告,做足功課,盡量減少跌錢機會。始終而家經濟環境,最緊要唔好浪費子彈。今日目標係安琪,主要係想嘆下模特身材,官方介紹有1米68,對我嚟講已非常滿足,因為平時大部份囡囡都係米六以下,所以有得玩高妹已經係另一賣點。加上睇完幾份報告的描述都一致,最重要有囡囡相睇,睇到個身形的確係高挑有波有羅,所以決定搵安琪出一出積左咁耐嘅慾火。

順利入閘見到囡囡真身,真係非常高,著埋高跟鞋應該同我平頭,第一時間望下對靚腳,腳嘅線條非常優美,真係玩腳都可以有排玩,再攬一攬佢條纖腰,順手揸埋對白滑大波,雖然冇細So玩開果對咁大,但已經好好揸手,令我非常滿足!跟住安琪都好細心幫我解甲,又主動傾偈,無冷場值得讚賞。

浴室都做足水簫Body, 不過可能佢都手長腳長,浴室地方有限轉上床上慢慢玩仲多空間俾佢發揮。簫功唔錯吸啜力強,但重點緊係玩對腳,急不及待學下AV叫佢著返對高跟鞋,企係度彎身俾我後入,睇住佢對腳咁靚,即時興奮啪啪聲撞擊佢patpat, 有肉地彈下彈下加上從後揸波,呢個姿勢都玩左好耐,之後差不多想射就控制一下減速,轉個床邊大M腳,我全程都係企住插,只係由後入改為正面抽插,見到安琪都越嚟越興奮,我都加力交差手夾住佢對波跳下跳下增加視覺觀感,最終一射舒服晒,絕對玩得過!

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:MorrisDu報告-怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  4.77%

12萬

1萬

金卡會員

多謝MorrisDu   安琪精彩嘅報告
【怡春苑】信箱2024~*信箱·請按這裡
【怡春苑】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【怡春苑】指壓報告~*報告·請按這裡*new
【怡春苑】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2381 1423 / 電話: 2381 1376
預約熱線:手機: 6359 7976