winning11

返回列表 發新帖
樓主: 小鈞鈞

投票:同咩年齡囡囡攪嘢係最享受最舒服

升級  58.58%

三星會員

我覺得26~35最好,50+就太老除非保養好

升級  1.48%

二星會員

diggler 發表於 2020-7-27 21:39
俗語有雲:“女人三十如狼,四十似虎”

要試試

升級  53.33%

一星會員

30-40囡囡最有女人味

升級  23.7%

二星會員

頭1至4都可以唔錯, 其它開始冇感覺

升級  86.67%

一星會員

25至35最好

升級  80%

一星會員

當年試過玩了幾次小公主,雖然波仔好彈手,但一啲都無feel,好似死魚咁,自始之後,就鍾意23歲以上。

升級  44.07%

二星會員

guojing 發表於 2021-4-7 10:12
當年試過玩了幾次小公主,雖然波仔好彈手,但一啲都無feel,好似死魚咁,自始之後,就鍾意23歲以上。 ...

同意!幼幼大都瞓喺度預你撻著佢,服侍欠奉!

升級  63.33%

一星會員

俗語有雲:“女人三十如狼,四十似虎”

升級  76.67%

一星會員

同意,30-40.有經驗。

升級  83.33%

一星會員

我投18歲, 因我始終念念不忘以前的經歷:

好多年前去惠州桑拿玩, 因為唱完K, 再去桑拿, 到達已經差不多凌晨2AM, 其實無咩選擇, 求其叫一條入房, 見到D 化妝鬼五馬六, 我估計她唔識化妝, 應該是細路扮大個, 化妝化到類似少林足球趙薇咁GE 樣, 夜媽媽都無囡換, 飲D 酒, 求其食一餐啦, 於是叫她拿拿聲落妝, 噢, 一落妝, 洗手間出來, 短頭髮, 青純到唔識形容, 張柏芝出道咁, 我馬上J 都硬, 細佬即刻收貨, 問她幾多歲, 原來得17 歲, 因為讀書麻麻, 想上大學之類。
當時我34歲, 真係生得佢出, 想拿拿聲捉妹妹仔玩。不過我想玩耐D, 比D 感情, 溫馨地拖她手仔, 抱住床上, 身上刻意留番內衣褲先, 用番20分鐘傾下計, 虛寒問暖先, 即時代入10幾年前的初戀情懷, 熱身時段 一路摸下她手仔, 幫她按下她頸, 等她放鬆先, 一陣入戲先好玩.
我覺得時機成熟, 就先親她耳仔, 舌頭試探一下, 有D 反應, 也不心急, 不想飛禽大咬, 再一陣就親下面珠仔, 鼻哥再面珠, 然後輕kiss小咀, 提自己不好心急, 不急於舌戰車輪, 我唸大約咁輕觸式玩了15-20分鐘掛, (其實我是包過夜, 所以大把時間), 到目前頭30-40分鐘,全程沒有摸過妹仔波邊, 無車過, 股都未摸過, 最後細佬忍耐的代價, 終於有回報......

一路kiss 妹妹咀仔, 一邊摸她手仔, 手臂, 一手摸她耳珠, 吊佢癮, 死都唔車唔揸波 (其實妹妹是32B左右, 不算大, 吸手波), 我見妹仔面上開始泛起紅霞, 呼吸有D急, 她也一路摸我, feel 到妹仔入行經驗不多, 我捉她手摸巨龍, (隔底褲), 死都唔除under 先,
咁你摸巨龍, 我就借勢解bra, 彈出B仔波波, 摸波仔, 好彈性, 少女真是唔同D, lin 呢, pink lin...., 手指摸一下, 捏一下, kiss 一下, 點到即止, kiss lin, 手指玩lin, 開始覺得lin 旗開始扯上, 我死都唔吮lin 住, 玩下你先, kiss 耳仔, 咀咀, 來來回回, 搓了幾分鐘波都唔攻, 我都其實唔頂到, 就發動攻勢, 開始大車了, 被我車完再車, pink lin, 我來啦, 吮lin 又車下, 一手搓波, 手指捏lin, 另一手已經去到摸西啦, 嘩, 原來已經濕淋淋,

起勢咁Chur, 指插鮑, 水勢增強, (不過都係理智, 玩幾新的, 我都唔用口kiss 鮑的)
跟住, 叫妹他吹奏, 估計一樣, 唔得, 有齒感, 即時痛了一下, 跟住教了5分鐘都唔得, 算啦, 叫妹仔上馬,
oh, 即上套, 騎上來, 騎功技術, 當然唔得, 預左啦, 跟住我主動, 反壓妹妹, 抽了幾十下, 完成1Q 先。

一齊沖身,  熱水涼, 又車過, 不一會, 細佬又發脾氣, 妹仔再來水中樂器, 都係唔得, 洗手間有nuru 床, 叫妹仔坐上, 雙手包棍仔, 升空完成第2Q.

跟住太累, 一起sleep, 早上9點幾起身, 妹仔話要走人, 拿拿聲最後1Q, 但是因為無咩熱身, 妹仔感覺同幾個鐘前果2Q 完全不同感覺, 有D cool...
所以有D 後悔尋晚應該第二Q, 見好收....

磅水, + tips, 在我還有理性, 送走妹仔, 不去問電話, 因為我搵她第2次, 一定一定沉船....

少女的體香與情懷, 記憶歷歷在目....

升級  93.33%

一星會員

年紀越輕越好,搵返初戀感覺

升級  3.33%

二星會員

女人每個階段年齡, 散發出唔同味道, 都會令男人著迷