winning11

查看: 9098|回復: 8

[鳳 城] [ks1982wong報告]【鳳城】至愛·嘉玲

升級  24.44%

二星會員

[ks1982wong報告]【鳳城】至愛·嘉玲
http://sn11.cc/thread-2152781-1-1.html

囡囡: 嘉玲
樣貌: 8/10 扎起咗嘅長髮 眼大臉尖 有少少妝睇落唔太老 ~40
身材: 細細粒 走肥有波路
波路: 真C 好軟熟 有少少墮
腿形: 正常 小弟唔太好腳
周感: 無齒感 唔錯
過程: 我諗好多師兄已經食過了 而小弟第一次玩指壓而簡佢 如有出入敬請物**
一入到房 同佢傾咗幾句破冰 因為小弟太緊張 搞到下面都緊張埋 好啦各自解甲 佢好好笑容服務 漱完口就開始侍浴 先嚟個夾腸加素股 大約兩三分鐘就水中簫 手keep住玩我lin, 腸仔開始standby了,我出返去乾身等佢
既然未試過緊係玩下做背毒龍 佢好溫柔用脷 輕輕奶均我上至下 去到耳邊呻吟呼氣 把聲夠曬淫 雙手唔偷懶按摩周仔袋底
到毒龍 佢條脷真係鑽入洞穴加埋漱口水 好爽好涼 我比佢鑽到成身震
令返轉正面 先用舌喺我lin頭打圈 再用指尖掃我龜頭頂 下半身比佢撩到抽曬搐 佢吹功好掂 上下加吸啜 呢個平衡嘅節奏令我硬起來 右手不停幫我掃Lin打圈, 誠意一百分 既然玩得 我提出玩69, 我都幫佢清洗吓 吹咗都幾耐吓佢幫我帶套玩女上 叫聲唔算做作 大車住扑 毫不留力 囡囡都有水  

服務: 9/10 好好招呼又溫柔 有笑容
返食: 會 服務態度收貨有突

註:ks1982wong報告-鳳城/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

前客戶代理員

多謝ks的支持和報告!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  63.33%

二星會員

多謝ks兄分享。我都較喜歡囡囡薄妝。

升級  56.67%

一星會員

謝謝分享,細粒有波路,正

2萬

客戶代理會員

多謝ks哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  50%

一星會員

身形一流

升級  1.48%

二星會員

基本上這位囡囡樣貌ok嘅但係對波就比較 墮,個人就不太喜歡

升級  0.74%

二星會員

但對野又大又滑ok呀,但唔識夾腸就失色左d

升級  1.11%

二星會員

嘉玲,今日再返食,又係好服務,又玩得