winning11

查看: 2062|回復: 9

[金帝苑] 首發[vinvin114報告]【金帝苑】SaSa·斯文靚女口中翻波

升級  79.63%

二星會員

首發[vinvin114報告]【金帝苑】SaSa·斯文靚女.賓周在口中翻波
http://sn11.cc/thread-2152515-1-1.html

我其實第一次去金帝苑,但係佢就真係做足我講嗰樣嘢就係話唔要太瘦同埋太老, 佢首先就畀咗美子我,都ok嘅,但睇多個先! 第二個帶咗過嚟嘅叫Sasa,都幾高,我諗應該有158cm以上, 又係齊陰,摟**裙有少少波, 最重要係個樣都幾靚,有少少似我細個好鍾意睇嗰個av女優南沙也香,但係就骨感版,就佢啦。

Sasa好斯文,入到嚟幫我掛袋係比較慢熱型嘅女仔。認真啲睇都應該有30中了,但係感覺含羞答答, 我就開始抽下水,佢都幾高,冇著高踭鞋條腿好修長,但真係好瘦。佢話佢本身就係啲食極都唔肥嘅女仔呢,想肥5個公斤都唔得, 佢除咗條摟**裙之後解開對bra,估唔到對波都有B仔,咁瘦都有咁既奶絕對合格。 之後我哋去沖涼, 我就開始慢慢錫佢,發覺佢有少少避,為證實呢一點,我就繼續哄個頭埋去發現係完全唔畀車。 之後佢同我body 由於太瘦,感覺冇話好好。繼而水簫,吹得幾內斂表現中中挺挺, 之後我哋就出去玩。

我瞓喺床度,佢開始慢慢由條頸錫落嚟, 經驗嚟講,呢part 表現仍然係普普通通,之後佢就開始捉住我碌鳩係咁吮,佢逐寸逐寸咁樣含之後又再少少哋少少哋咁吮上返龜頭深喉。 如是者重複咗幾次,**你又幾舒服喎! 佢再喺細節中變化,靈巧嘅小舌不斷好似拍打水面咁發出「dadadadada」清脆嘅聲音,原來咁得意嘅聲音由口水造成! 細佬在Sasa的汪洋口中拍打浪花,水壓的變化刺激著筆挺的細路, 真係好舒服!呢個吹法同埋口技好到不得了, 我望上天花板的鏡,雙眼已經半翻白,係一種超享受同relax嘅狀態。 我同佢講「我都想奶下你」 之後反過來一塊大塊西, 我使用一向嘅舌技不停咁樣向陰核錠響鐘,Sasa微微一震! 我用手指肉嘅部分,不停將閪邊內突出嘅部分慢慢掃一遍,舌頭左右左右不停撥!我側頭望一望Sasa,賓周繼續在口水翻波! 一條水柱連接著賓周與及丹田位置,並不斷向右床邊邊流!我忍唔住問Sasa「 你會唔會口爆?」 佢話唔會,但係會吹爆!咁都唔緊要啦,唔之小舌向大腿內側不停咁奶,再回到西邊的幽谷深處不斷地打轉。Sasa「 我幫你吹多陣之後就上套做吧!」我碌鳩就像汪洋荒島上的燈柱, 燈光仍然閃爍,但成個三角位都係口水! 我真係好享受睇住佢同我吹,而且吹得好舒服真係好舒服,之後上套!

Sasa見細佬又大又粗慢慢跪騎上嚟,前前後後幾百遍,叫聲非常斯文, 我偶爾向上抽插作出回應,然後將佢雙腿移動成M字,方便營造最喜愛的啪啪聲, 又將佢起,抽插數百,再放低佢一隻腳,單腳在地下,側入不停插! 此刻我明Sasa心,知道佢攰將其放在床上,我就站在地上抱起修長雙腿不停撫摸著並瘋狂抽插!Sasa不停嗌「你咁勁嘅!估唔到你咁勁!」我都知道,。我再將佢反轉後面不停隊! 雙腳繼而上床做出深蹲動作,腰部不停抽向前插,呢個係插得最深嘅體位!Sasa 畀我插到只發出微弱的聲音, 我再與她面對面抱住**, 由於個樣真係有南沙也香feel,令到我又忍唔住向前索吻! 又拒絕咗!唔緊要啦無謂強人所難,再度抽插數百後,我再度要求女上男下,望住靚樣向上不停抽插後,我好想口爆佢! 就叫佢幫我吹爆! 佢有少少不情願,因為已經畀我**到好撚攰,但依然相當配合!在我面前不停吹之下,再度聽到清脆嘅聲音,筆直嘅細佬再度成為汪洋荒島上的燈柱! 水位不停不停上升,我感覺到,細佬的燈光正閃閃下! 其實已經吹咗好耐!佢話「不如用手啦」我沒有說不,他手口並用,鳩精噴出!射程極遠,飛到我自己的膊頭去! 乜撚都射曬出嚟!

雖然Sasa冇得大車,而且喺指壓嚟講佢嘅服務唔算數一數二,但係佢嘅口技真係令人難忘,如果鍾意畀人吹嘅話,Sasa身材又好樣又唔錯,絕對值得一玩!

註:vinvin114報告-金帝/悅來/鳳城/金田/金豐
Superadmin

8萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
龍 歸 晚 洞 雲 猶 濕,麝 過 春 山 草 木 香

升級  6.32%

四星級會員

都幾高,我諗應該有158cm以上.................

升級  2.59%

二星會員

pireahk 發表於 2020-5-23 22:50
都幾高,我諗應該有158cm以上.................

對哈比人來說,158cm應該好高吧

升級  79.63%

二星會員

**咁平時d女矮呀嘛 個個話有16幾嗰啲起碼減10cm嘅

升級  2.59%

二星會員

師兄158cm得5呎二寸高度咋喎!

升級  79.63%

二星會員

可能我講錯數姐 有興趣去睇下 真係算幾高的

升級  2.59%

二星會員

vinvin114 發表於 2020-5-25 10:45

聽你形容幾合我口味,一定會試,謝謝推介!

升級  17.04%

二星會員

謝謝精彩報告

升級  2.59%

二星會員

vinvin114 發表於 2020-5-25 10:45

食咗,囡囡真的幾高挑,167cm