winning11

查看: 4163|回復: 26

[怡春苑] [edmond_1419]【怡春苑】浠浠·溫柔的神之手 (新人帖)

升級  0.74%

二星會員

[edmond_1419報告]【怡春苑】浠浠·溫柔的神之手 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2152457-1-3.html

近排睇到有師兄出關於浠浠既報告,本來想禮拜頭去搵佢執一劑,點知約極都約唔到,試過連續2晚約都俾人一直由7點book鬼到收工,結果焗住自己打左兩晚飛機。今晚打電話去約時間終於話得閒,鐘房問我幾耐到仲要我儘快,因為浠浠8點又有booking 咁話喎,二話不說即時仆到咁沖上怡春苑啦。

我趕頭趕命身水身汗上咗房,大約2分鐘左右浠浠就入嚟啦,當時佢著住紫色連衣裙,酥胸半露,逐眼睇似有C到D咁既cup數,長髮及肩,皮膚白滑而且順眼,真係幾吸引(個樣仲要有8成似我鄰居C9,成日著住鬆身衫迷你短裙倒垃圾,有意無意咁引誘我呢個血氣方剛既青少年),浠浠見我唔出聲佢開口問我得唔得呀,我示意OK入閘。

入房之後浠浠主動幫我除衫,摸到我仲讚我幾結實喎,我有少少唔好意思。然後佢就除裙除胸圍,正如之前報告所講真係除晒衫個胸型都仍然好靚,見到咁既情況我情不自禁膽粗粗咁從後由下而上揸住佢一對波波,而硬左既細佬我就系後面壓埋去浠浠既屁股度,而我就梗係順勢索下浠浠後頸既香味啦。佢無搽香水,係自然既體香,反而係咁仲引起我既獸慾想就地正法佢。而佢後頸好敏感,怕怕醜醜咁縮左一下,佢話唔好咁心急啦~。我心諗都好既然我都身水身汗,就轉戰沖涼房先。

神之手侍浴:
入沖涼房浠浠好細心咁用沐浴露同暖水沖下牆壁同埋張沖涼凳等我唔會凍親,抵讚。既然有人講過浠浠沖涼凳做得好就幾大都試真D先。浠浠用沐浴露輕輕洗乾淨我上身,之開始施展秘技”神之手”左右兩隻手夾攻我弟弟,左手指甲尖R我個袋袋,右手指尖就掃我既龜頭,沐浴露既觸感加上浠浠溫柔、溫暖既手感真係令我有如沐春風既感覺,”舒唔舒服呀~?”浠浠開口問,我梗係話正啦,就算我把口呃到佢,我硬棚棚既細佬都呃唔到佢。之後沖一沖水佢叫我企直,佢就跪低橫簫直簫咁吹,佢條脷真係好溫柔如果唔係前兩日都打左飛機相信呢一刻我已經爆左。吹左幾分鐘,浠浠幫我沖身準備上床再玩過。

蘭花手掃股,吹工了得:
沖咁耐涼刺激咁耐上到床後我就好似虛脫咁灘左系床度,浠浠就慢慢用佢條利奶我背脊,流暢蘭花手掃我屁股掃到我縮下縮下。佢問我邊度最敏感,我話耳仔,然後佢就系我耳仔吹氣又錫又奶我耳仔,我即時感到又興奮又酥軟,實在頂唔順我話轉前面啦。轉身後,浠浠溫柔咁lam我粒Lin,右手就一邊輕輕咁玩弄我細佬,感覺好舒服,而呢個時候我梗係唔輸蝕啦,咁得閒既手仔梗係揸浠浠既美乳享受下啦,我邊揸另一隻邊掃佢另外粒lin掃下掃下粒lin硬埋,爽。

浠浠見我咁投入知我想要,佢就好貼心咁吹奏我枝肉棒,由淺入深清深款款咁吹,邊吹仲要邊R我蛋蛋,條脷360度咁lam龜頭,然後奶埋我蛋蛋,實在唔捨得停,但為左保存戰鬥力我大約俾佢吹左5分鐘左右就示意夠皮,上套做愛。

做愛投入,有女朋友feel:
埋牙我要求男上先,俾浠浠啜左咁耐我先慢慢享受浠浠既美乳,我左右啜勻佢對波波,啜左邊時手就揸右邊,值得一讚對波真係彈手而且波型好靚又夠挺,我越玩越興奮,而浠浠俾我咁整都慢慢進入咗狀態,泉水由佢洞口不斷湧出。浠浠用佢對玉手翻開佢塊美穴,粉嫩又多汁,見到咁既境象我即時興奮左,然挺身傳教士式將槍口對準洞穴,龜頭慢慢頂開佢片陰唇,我當然知佢呢刻好想被我插入啦,但我反而唔想急,想慢慢欣賞佢既春心動嘅表情,我逐寸逐寸咁慢慢挺入,到肉棒入咗1/3我突大力插晒入去,浠浠抵受唔到住刺激輕輕悶哼左一聲,聽落似舒服又好似想投訴我搞到佢咁刺激又唔快快入洞咁。之後浠浠隨住我猛力抽插既節奏而嬌喘起黎,而我亦feel到我個龜頭越插越硬,浠浠既肉洞觸感良好,而且越插越多水出,令我好快投入同浠浠做愛既快感之中,我漸漸去到臨界點,但我唔想男上出所以我同浠浠講換個姿勢。

為左滿足我對隔離屋個大波C9既慾望,我特別要求浠浠S字型跪低,而我就幻想自己趁個C9倒垃圾既時候從後偷襲後入佢。我雙手從後下而上咁揸住浠浠對波,浠浠右手就好體貼咁幫我扶啱我細佬既位對準佢洞口,我往上一挺一野成枝肉棒插晒入去,浠浠興奮到叫出聲,feel到浠浠咁投入我就好似食咗春藥咁興奮地扑起黎,插到咁上下我微微拗腰向後,令我既細佬就可以45度角咁由下而上咁頂入浠浠個肉洞,而有左角度仲入得更深添。我feel到自己就快要射,龜頭變得更硬,而浠浠俾我猛攻之下似乎就快要高潮。唔理咁多一口氣插埋佢,我恢復翻之前S既姿勢作最後沖刺,雙手摸住浠浠雙峰,而下面既大力金鋼棒就不停向上猛攻浠浠個子宮,畢竟我正值青年血氣方剛,同埋我亦對自己既硬度亦有D自信,猛攻之下浠浠終於守唔住,叫聲亦越黎越大最後仲高潮了,而呢刻我到感到下面一陣酥麻腦內一片空白,D精就同埋慾望一齊射晒入袋。我細佬系浠浠下面出野果刻漲下漲下,而浠浠既鮑魚亦跟住節奏咁包住晒我硬硬既細佬夾下夾下。大家都唔出聲享受緊高潮後既平靜,此時此刻兩個人身心都合二為一咁,真係好warm,我諗翻起都硬硬地。

之後沖身,系床上吹左下水,原來浠浠既手技係跟師傅學,聽講佢師傅係有神之手之稱既金X閣貓貓,難怪手勢咁好啦。

總結:
樣子:7/10偷食少婦型,順眼,皮膚白滑
身材:8/10 35D真波手感良好,除左胸圍個波型好靚,彈手好feel,164 cm 高
技術:8/10 吹奏上上之選,唔叫唔停口,橫簫直簫了得
態度:7/10 一開始coolcool地,不過熱左身之後就有野講
年齡:大約3中
車牌:疫情時期,例飛
返食:會返食指數8分,服務型囡囡買少見少,神之手真係唔錯

註:edmond_1419報告-怡春
Superadmin

升級  2.59%

二星會員

越睇越兴奋……又要储米青出髮了

升級  85.56%

二星會員

師兄篇報告好有心機好長喎。試過浠浠,我都覺得係幾正既,沖涼都玩左好耐,洗得好舒服。算瘦又大波,態度好好,服務高質。

升級  2.96%

二星會員

師兄用左幾多時間寫甘長報告???

升級  0.74%

二星會員

samuello22 發表於 2020-5-22 08:48
師兄用左幾多時間寫甘長報告???

哈哈,多過45分鐘囉

升級  0.74%

二星會員

WMB363 發表於 2020-5-22 07:43
師兄篇報告好有心機好長喎。試過浠浠,我都覺得係幾正既,沖涼都玩左好耐,洗得好舒服。算瘦又大波,態度好 ...

浠浠真係正野黎架

升級  51.16%

四星級會員

師兄報告詳盡,細節立體,如文中所指師兄仍是年青才駿,中文造詣應該相當高,欣賞!

升級  0.74%

二星會員

Wahzoo 發表於 2020-5-22 06:33
越睇越兴奋……又要储米青出髮了

你而家個心情就好似當初我睇人地寫浠浠D報告咁既心情,越睇越興,不過睇同做就梗係做興奮D啦

升級  2.59%

二星會員

edmond_1419 發表於 2020-5-22 09:30
你而家個心情就好似當初我睇人地寫浠浠D報告咁既心情,越睇越興,不過睇同做就梗係做興奮D啦 ...

夠米靑后天可以去出精

升級  0.74%

二星會員

大鳥哥 發表於 2020-5-22 09:22
師兄報告詳盡,細節立體,如文中所指師兄仍是年青才駿,中文造詣應該相當高,欣賞! ...

大鳥哥過獎啦
不敢當不敢當